Остават дни до коледните празници, времето за подаръци наближава! Време, в което ни очакват много изненади, усмивки и вкусни ястия. Подаръкът, който ще грабне седмият късметлия от играта във фейсбук страницата Сладко детство – „Елена или Fiesta хапни и новия Iphone вземи”, е луксозен кухненски аксесоар на Джейми Оливър.

Побързайте да се включите, до тегленето за голямата награда – айфон XS остават две седмици. За да се включат в играта желаещите трябва да изпратят селфи с една от разновидностите на апетитните бисквити Елена или Fiesta под публикацията за играта във фейсбук страницата Сладко детство.  

Бисквитите Fiesta представляват изкушаващи сандвич бисквити с вкусен плодов пълнеж. В магазинната мрежа може да откриете трите вида – с плодов пълнеж кайсия, ягода и горски плодове. А бисквити Елена са лакомство за ценителите на сладкото изкушение. Те се предлагат в три варианта – в зелена, оранжева и виолетова кутия.

И седмият късметлия e Славянка Бабаяшева. Честито! 

Тя спечели наградата с тази снимка с бисквити Fiesta:

Как да се включите и вие в играта „Елена или Fiesta хапни и новия iPhone вземи” може да видите тук> Пловдивски бисквити хапни и новия айфон XS вземи!

Ето и някои от атрактивните селфита и снимки, които получихме през седмата седмица на играта: