Остават още две седмица до края на Световното по футбол и играта „Бонбон щракни и Playstation вземи”. Днес беше изтеглено името на седмия щастливец, който ще получи седмична награда – маркова футболна топка.

Остават още три седмични награди, а на 16 юли ще бъде изтеглено и името на този, който ще получи голямата награда – чисто нов Playstation!

Всички любители на футбола и бонбони Топката могат да се включат в играта във фейсбук страницата Сладко детство и да участват за атрактивните награди. Идеята седмичната награда, футболна топка, е породена от закачливата обвивка, на бонбони Топката, която е от фолио на шестограми.

Тази седмица след седмото теглене на играта стана ясен късметлията, който грабва футболна топка, реплика на тези от Световното.

И щастливецът е Христо В. Христов! Честито!

В периода 15.05.2018 година – 15.07.2018 година намерете пакет бонбони Топката на „Захарен комбинат Пловдив”, направете си селфи и спечелете голямата награда Sony Playstation модел 2018. Участвайте и в седмичните томболи с награди!

Условия на играта! Следвай стъпките!

1. Намерете пакет бонбони Топката на Захарен комбинат-Пловдив от магазинната мрежа. Снимайте пакета, направете си селфи с него или пък снимайте ваш близък с пакета.

2. Споделете снимката във Фейсбук страницата „Сладко детство” заедно със вашето име и презиме.

3. Харесайте страницата.

Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на пакети с бонбони или фенове на бонбоните. Десет късметлии ще получават седмична награда футболна топка.

4. Специална игра: Тези от вас, които направят маниашко селфи или снимат фен на бонбоните с пакета, ще участват в тегленето за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – чисто нов Playstation.

Бъдете креативни, снимайте се на фона на любимите си места, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата „Сладко детство”, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 19 часа във Фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg 

Какво представлява Топката? Това е серия твърди карамелажни бонбони, приготвени с много любов от майсторите на Захарен комбинат-Пловдив АД.

Бонбоните се оформят на малки топки с гладка повърхност, приятна на допир, със свеж вкус и характерен мирис. Разтопяват се бавно в устата, удължават удоволствието от консумирането и оставят в устата чувство на свежест.

Ето и кои получиха нашата седмична награда, футболна топка, до момента

Седмица 1 – Димитър Божидаров

Седмица 2 – Милена Станкина

Седмица 3 – Марияна Колева

Седмица 4 – Вяра Кирилова

Седмица 5 – Ганчо Николов

Седмица 6 – Николина Петрова

Седмица 7 – Христо В. Христов

Ето и снимки на някой от участниците, които се включиха през седмата седмица: