В началото на Световното по футбол може да се възползвате от уникална възможност за всички фенове на футбола и игрите. Още много футболни топки, реплики на тези от Световното, ще бъдат раздадени до края на играта „Бонбон щракни и Playstation вземи”.

Всички любители на футбола и бонбони Топката могат да се включат за една от десетте седмични награди и специалната единадесета награда – чисто нов Playstation. Самата обвивка на Топката от фолио на шестограми също е закачка към футболните фенове и отличителен белег на пловдивския продукт.

Тази седмица след петото теглене на играта стана ясен късметлията, който грабва нашата пета по ред седмична награда – футболна топка, реплика на тези от Световното.

И... щастливецът след петото теглене е Ганчо Николов! Честито!

В периода 15.05.2018 година – 15.07.2018 година намерете пакет бонбони Топката на „Захарен комбинат Пловдив”, направете си селфи и спечелете голямата награда Sony Playstation модел 2018. Участвайте и в седмичните томболи с награди!

Условия на играта! Следвай стъпките!

1. Намерете пакет бонбони Топката на Захарен комбинат-Пловдив от магазинната мрежа. Снимайте пакета, направете си селфи с него или пък снимайте ваш близък с пакета.

2. Споделете снимката във Фейсбук страницата „Сладко детство” заедно с вашето име и презиме.

3. Харесайте страницата.

Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на пакети с бонбони или фенове на бонбоните. Десет късметлии ще получават седмична награда футболна топка.

4. Специална игра: Тези от вас, които направят маниашко селфи или снимат фен на бонбоните с пакета, ще участват в тегленето за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – чисто нов Playstation.

Бъдете креативни, снимайте се на фона на любимите си места, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата „Сладко детство”, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 19 часа във Фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg 

Какво представлява Топката? Това е серия твърди карамелажни бонбони, приготвени с много любов от майсторите на Захарен комбинат-Пловдив АД.

Бонбоните се оформят на малки  топки с гладка повърхност, приятна на допир, със свеж вкус и характерен мирис. Разтопяват се бавно в устата, удължават удоволствието от консумирането и оставят в устата чувство на свежест.

Ето и кои получиха нашата седмична награда, футболна топка, до момента

Седмица 1 – Димитър Божидаров

Седмица 2 – Милена Станкина

Седмица 3 – Марияна Колева

Седмица 4 – Вяра Кирилова

Седмица 5 – Ганчо Николов

Ето и снимки на някой от участниците, които се включиха през петата седмица: