Вдъхновена от Световно първенство по футбол играта „Бонбон щракни и Playstation спечели” подарява 10 маркови футболни топки. Този път малкият фен на бонбони Топката е от Пловдив. Тъй като Световното по футбол започна малко след старта на играта и обвивката на Топката е от фолио на шестограми наградата е закачка към футболните фенове и отличителен белег на пловдивския продукт. Вече много участници от цялата страна се включиха в играта, която тече във фейсбук страницата Сладко детство.

Играта позволява на участниците да се включват, както в седмичните тегления за футболна топка, реплика на тези от световното, така и за голямата награда – чисто нов Playstation. Припомняме, че само изпратилите селфи с пакет бонбони Топката ще се включат в надпреварата за Playstation.

Шестата футболна топка отива при Николина Петрова. Честито!

В периода 15.05.2018 година – 15.07.2018 година намери пакет бонбони Топката на „Захарен комбинат Пловдив”, направи си селфи и спечели голямата награда Sony Playstation модел 2018. Участвай и в седмичните томболи с награди!

Условия на играта! Следвай стъпките!

1. Намерете пакет бонбони Топката на Захарен комбинат-Пловдив от магазинната мрежа. Снимайте пакета, направете си селфи с него или пък снимайте ваш близък с пакета.

2. Споделете снимката във Фейсбук страницата „Сладко детство” заедно със своите три имена:

3. Харесайте страницата.

Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на пакети с бонбони или фенове на бонбоните. Десет късметлии ще получават седмична награда футболна топка, шест късметлии вече са изтеглени, остават още чдетири.

4. Специална игра: Тези от вас, които направят маниашко селфи или снимат фен на бонбоните с пакета, ще участват в тегленето за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – чисто нов Playstation.

Бъдете креативни, снимайте се на фона на любимите си места, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата „Сладко детство”, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 19 часа във Фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg 

Има три варианта, от които любителите на това изкушение могат да изберат:

„Бонбон Топката - класик“ - с вкус на мента и перленобял цвят;

„Бонбон Топката с аромат билки“ – прозрачен зелен бонбон с по-лют вкус на мента и свежи треви;

„Бонбон Топката с аромат грейпфрут“ - прозрачен нежно розов цвят, с леко кисел и плодово-ментов аромат. 

Ето и снимки на някой от участниците, които се включиха през шестата седмица:

 

 

Имената на спечелилите седмична награда, футболна топка, до момента:

Седмица 1 – Димитър Божидаров

Седмица 2 – Милена Станкина

Седмица 3 – Марияна Колева

Седмица 4 – Вяра Кирилова

Седмица 5 – Ганчо Николов

Седмица 6 – Николина Петрова