Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. А когато мечтите се сбъднат, тогава започва да вярва още повече в доброто.

Жена от София спечели най-модерния телефон в момента - Айфон Х, без да плати нито стотинка. Тя не само е мечтала за страхотното устройство, но си е помогнала, като е участвала в играта „Бонбони Тримонциум щракни и айфон Х вземи”.

Нели Вълева е изпратила една снимка с бонбоните и беше изтеглена за голямата награда. Първоначално жената не повярвала, че това е истина, но след като видяла новината в TrafficNews.bg, се уверила в късмета си.

Два месеца стотици участници изпращаха своите селфита във фейсбук страницата „Сладко детство” и участваха в играта „Бонбони Тримонциум щракни и айфон Х вземи”. Девет поредни седмици всеки понеделник от играта подаряваха различни домакински уреди, а десетата награда беше най-новият модел телефон - айфон X.

Ето какво сподели голямата късметлийка:

Честито на Нели! Ако искате и вие да спечелите интригуваща награда бързо и лесно, не пропускайте да се включите в предстоящата игра на фейсбук страницата „Сладко детство”.

Ето и всички спечелили седмични награди:

1. Дафинка Бонева – Пасатор 

2. Kостадинка Славова – Тостер

3. Розалия Вичева – Тостер за сандвичи

4. Анна Димитрова – Миксер

5. Иво Колев – Сокоизтисквачка

6. Миглена Петрова – Луксозна термокана

7. Елена Трайкова – Електронна везна с LED дисплей 

8. Ивелина Русенова – Пасатор

9. Пеньо Пенев - Миксер

Конструкцията на бонбони „Тримонциум” е уникална - съставени са от два основни слоя: правоъгълна млечно-фъстъчена основа, тунквана с кувертюр и шприцован върху нея млечен шоколад.

Бонбонът съчетава няколко техники на правене на шоколад: изливане на ядкови пасти, внимателно темпериране, тункване, шприцоване. Направата му е фина и сложна комбинация от балансирани вкусове, изисква внимателно подбиране на суровините и условията, в които се прави.

И досега техниките не са се променили, но влагаме най-добрите фъстъци на пазара, най-качествените какаови и млечни продукти, а за шоколада сме се доверили на традициите на белгийски майстори.

Бонбонът се произвежда ръчно от петдесетте години на миналия век, единствено в Пловдивската фабрика. Още когато е излязъл на пазара, бонбонът е станал любим на хората. Не сме запомнили кой го е създал, но сме запазили традицията на поколенията шоколадиери, любовта и вниманието, с които винаги се е правел.