Със края на Световното по футбол идва и краят на играта „Бонбон щракни и Playstation вземи”. Остава само още една седмица до финала на надпреварата, като за последно наградите ще бъдат 3! На 16 юли ще се раздадат последните две седмични награди и СПЕЦИАЛНАТА награда – чисто нов Playstation! Двама от всички участвали през последната седмица на играта ще грабнат чисто нова футболна топка, реплика на тези от Световното.

Днес беше изтеглено името на осмия щастливец, който ще получи подарък от играта „Бонбон щракни и Playstation вземи”. Всички любители на футбола и бонбони Топката могат да се включат в играта във фейсбук страницата Сладко детство и да участват за атрактивните награди.

Тази седмица след осмото теглене стана ясен късметлията, който грабва футболна топка.

И щастливецът е Даниел Борисов! Честито! Той ни изпрати тази атрактивна и оригинална снимка на пакет бонбони ТОПКАТА:

В периода 15.05.2018 година – 15.07.2018 година намерете пакет бонбони Топката на „Захарен комбинат Пловдив”, направете си селфи и спечелете голямата награда Sony Playstation модел 2018. Участвайте и в седмичните томболи с награди!

Условия на играта! Следвай стъпките!

1. Намерете пакет бонбони Топката на Захарен комбинат-Пловдив от магазинната мрежа. Снимайте пакета, направете си селфи с него или пък снимайте ваш близък с пакета.

2. Споделете снимката във Фейсбук страницата „Сладко детство” заедно със вашето име и презиме.

3. Харесайте страницата.

4. Специална игра: Тези от вас, които направят маниашко селфи или снимат фен на бонбоните с пакета, ще участват в тегленето за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – чисто нов Playstation.

Бъдете креативни, снимайте се на фона на любимите си места, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата „Сладко детство”, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

*Допълнително пояснение: Последните двама седмични победители и големият късметлия, който ще получи чисто нов Playstation, ще бъдат обявявани в понеделник, 16 юли, след 19 часа във Фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg 

Какво представлява Топката? Това е серия твърди карамелажни бонбони, приготвени с много любов от майсторите на Захарен комбинат-Пловдив АД.

Бонбоните се оформят на малки  топки с гладка повърхност, приятна на допир, със свеж вкус и характерен мирис. Разтопяват се бавно в устата, удължават удоволствието от консумирането и оставят в устата чувство на свежест.

Ето и кои получиха нашата седмична награда, футболна топка, до момента:

Седмица 1 – Димитър Божидаров

Седмица 2 – Милена Станкина

Седмица 3 – Марияна Колева

Седмица 4 – Вяра Кирилова

Седмица 5 – Ганчо Николов

Седмица 6 – Николина Петрова

Седмица 7 – Христо В. Христов

Седмица 8 – Даниел Борисов

Ето и снимки на някой от участниците, които се включиха през осмата седмица: