Похапнете вкусните и здравословни фурми Queen`s Diamond и вие може да сте следващия късметлия, който ще получи страхотната седмична награда, от играта „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”, а с една снимка с тях може да грабнете и чисто нов айфон XS.

Игра с фурми Queen`s Diamond във фейсбук страницата на Сладко детство - „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”, набира все по голяма популярност в цялата страна. Четвърта седмица подред е време за награди!

Благодарим на всички участвали до момента, както за седмичната награда, така и на тези, които изпратиха снимка и се включиха в тегленето за чисто нов айфон XS.

И четвъртият късметлия, който получава готварски комплект печати за великденски сладки на Tescoma Delicia и подложка с незалепващо покритие, е Мими Иванова. Честито!

А за всички останали припомняме, че за да участвате в жребия за голямата ни награда –  айфон XS, е необходимо да изпратите като коментар под поста за играта атрактивна снимка на вас или ваш близък с пакет фурми Queen`s Diamond. Всички останали, които изпратят само коментар, в който са отбелязали човека, с който искат да се подсладят с фурми Queen`s Diamond участват само за седмична награда.

Името на спечелилия голямата награда айфон XS ще бъде изтеглено на 30 април 2019 година! А дотогава очакваме вашите снимки и коментари!

За да разберете как да се включите в надпреварата за чисто нов айфон XS прочетете статията „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”

Ето някои от снимките на участниците тази седмица: