Трима шофьори на автобуси от градския транспорт на Пловдив са подписали споразумение с прокуратурата, след като били обвинени в присвояване на пари от билети. Мъжете са служители на „Хеброс бус”, като в периода между 2013 и 2014 година са въртели схема с дублирани билети, а парите ги прибирали те, вместо превозвача.  Обвинени са общо четирима шофьори, а трима от тях са се признали за виновни. Те са се споразумели за условни присъди с прокуратурата.

Петър Караджов получи условно 6 месеца лишаване от свобода, с три години изпитателен срок. Той е присвоил 15 456 лева от билети.  Запрян Савов е взел 846 лева по същата схема, като за това той е получил присъда от четири месеца затвор, като наказанието е отложено с три години.

Третият подсъдим  - Цветан Сиромашки е присвоил  1 418 лева , за което е получил 5 месеца условна присъда.

Сиромашки и Савов са възстановили изцяло щетите, нанесени на юридическото лице „Хеброс бус“ ООД, а Караджов – отчасти, като в останалата част щетите са обезпечени.Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Четвъртият подсъдим Людвик Павлов не се признава за виновен, не е възстановил щетите и делото спрямо него остава висящо.