Точно пет месеца минаха откакто вече бившият кмет на район „Северен” Ральо Ралев излезе на свобода срещу 150 000 лева. Арестуваният през май 2019-а райкмет все още чака своето обвинение от прокуратурата за искане на подкуп, а и до този момент той не се е появил публично на нито едно място, за да даде своята версия за случилото се.  Той дори подаде оставка като кмет един месец преди местните избори, за да избегне публичността и евентуалното му появяване пред медиите.

Как върви обаче животът на Ральо Ралев?

Видно от профила му във Фейсбук бившият кадър на ГЕРБ се отдава на любимите му занимания, свързани със спорт и приятели.  По време на ареста му Ралев бе изведен с белезници от фитнеса, който не пропуска да посещава и след излизането му на свобода.

Въпреки че неговите адвокати постоянно изтъкваха незавидното му здравословно състояние и проблемите с черния дроб, това не му пречи да практикува още два вида спорт. Той редовно попада сред стартовите 11 на ветераните на „Марица”, а освен това се поти с приятели в залата на Локомотив Пловдив по борба. Именно това е и спортът, с който се е занимавал професионално Ралев в родния му Тополовград.

Проблемите с черния дроб на Ралев не личат и по менюто, с което той се гощава пред обектива – пържени картофи, червено месо и бира.

Същевременно луксозната хасиенда на Ралев продължава да стои на покрива на сградата на бул. „6 септември” макар и незаконно.  Препратихме нашите питания и към новата власт, като очакваме отговор от тяхната страна.

 

Ральо Ралев продължава да се любува на хасиендата си с джакузита, макар и незаконнаВече излезлият от политиката бивш районен кмет чака обвинение от спецпрокуратурата под гаранция

Официално: Ральо Ралев вече не е кмет на „Северен”, извънредна сесия избира негов наследникСамо един от членовете на ОИК е гласувал с особено мнение за оставката на райкмета

Ральо Ралев плати гаранцията си, очакват завръщането му в кметството на "Северен"Райкметът се е прибрал у дома още през почивните дни