И третият мобилен операт А1 обяви, че вдига цените. Новината е съобщена на официалния сайт на компанията. Следвайки примера на конкурентите си от „Йетел” и „Виваком”, А1 ще индексират сумите по договорите на абонатите си от 1 март 2023г. Припомняме, че „Йетел“ и „Виваком“ актуализират цените си от 1 февруари.

Очаквано: И третият мобилен оператор вдига ценитеОт А1 последваха примера на конкурентите си от „Йетел” и „Виваком”

Десетки населени места в Пловдивска област са заплашени да останат без автобусен превоз до областния град.  В ОКТ днес са отворили офертите за междуградските автобусни линии, които са от квотата на Община Пловдив.

От 28 позиции, всяка, от която е определен маршрут, едва по 10 е имало оферта от страна на превозвачи.  Офертите са за по-натоварените линии, по които има голям пътникопоток.

Десетки населени места в Пловдивско са пред угрозата да останат без автобусиЕдва по 10 линии са постъпили оферти от общо 28 междуградски от квотата на Община Пловдив

Не е констатирано нарушение при извършената забранена маневра на полицейски служител в Пловдив. Това съобщиха за медията ни от Ръководството на ОДМВР – Пловдив в отговор на изпратено от нас запитване по случая към тях.

МВР Пловдив: Полицаят, направил забранен обратен завой, не е извършил нарушение

Феновете на Ботев излизат на протест! Затварят централни булеварди в Пловдив. Той ще започне пред паметника на Съединение и ще завърши пред Община Пловдив.  Шествието ще е под надслов „100% Колежа“.

Феновете на Ботев излизат на протест! Затварят централни булеварди в ПловдивДва основни булеварда в града ще бъдат блокирани

Феновете на Ботев: Протестът ще завърши пред Общината, против сме възпрепятстването муОт Общината са поискали феновете да не стигат до площад "Стефан Стамболов"

През днешния ден в Пловдив се събраха множество климатични явления. Сутринта започна студена и ветровита с градуси около нулата. Преди обед вятъра поспря и даде път на слънцето, което затопли термометрите до около 7-8 градуса. 

Капризите на времето: Снежна суграшица над Пловдив, подире ѝ - слънце

Всички събрани до момента документи, свързани с акциите за Пловдивския панаир, ще бъдат представени на прокуратурата. Това реши на последното си заседание временната парламентарна комисия по казуса.

Всички документи за акциите на Пловдивския панаир отиват в прокуратуратаТова реши на последното си заседание временната парламентарна комисия

Румен Александров-Каспъра не е знаел, че е убил Митко Иванов след като двамата се сбили и си разменили удари с ножове, а един от тях попаднал във врата на убития. Той дори е казал, че иска да му помогне веднага след инцидента и е предложил колата си, за да го закарат в болница. 

Каспъра не знаел, че е пробол фатално Митко във врата, искал да го закара в болницаСвидетели защитават Румен Александров след убийството на пазара в Столипиново

Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) временно затвори магазина на "Т-маркет" в кв. Изгрев в Пловдив, както и тяхна фирмена производствена база за храни. Това стана след като БАБХ се самосезира във връзка с публикацията в TrafficNews за наличие на хлебарка в топлата витрина на голям супермаркет в Пловдив.

След публикация на TrafficNews за хлебарка в магазин в Пловдив: БАБХ временно затвори два обектаЖиви и мъртви насекоми са открити от проверяващите инспектори

Шарлатани продължават да въртят схеми с билетчета за градския транспорт в Пловдив. Мъжете ровят в кофите за боклук, с цел да събират стари билети, които да продадат на кондуктори и шофьори. Медията ни публикува материал по темата още в края на миналия месец, когато ви запознахме с въпросната схема.

Бизнесът с билети в Пловдив продължава! Шарлатани въртят схеми с кондуктори и шофьориМъжете събират използваните билетчета от кошовете за смет и ги препродават

Повече от месец питейна вода блика от тротоар на бул. „Хаджи Димитър”,въпреки многократните сигнали към ВиК – Пловдив.

Речено - НЕсторено! ВиК отлага отработването на авария близо 40 дниПитейна вода продължава да се излива по улицата в Смирненски