Феновете на Ботев заявиха, че протестът под надслов „100% Колежа“ ще завърши пред Община Пловдив, както беше по план. Феновете публикуваха писмо, в което Общината ги моли да приключат шествието си на площад Централен и да не стигат до площад "Стефан Стамболов". 

Ето какво написаха феновете:

До
Йордан Ставрев – зам. кмет ОРС
ОД на МВР Пловдив
Сектор „Общинска полиция – Пловдив“
ОП „Общинска охрана“
Директора на ТДНС – Пловдив
Директора на „Военна полиция“ – Пловдив
Уважаеми господа,

В отговор на Ваше писмо относно разрешение за провеждане на Протестно шествие под надслов „100% Колежа“ и предложението от Ваша страна същото да приключи на площад „Централен“, бихме искали да заявим, че категорично сме ПРОТИВ възпрепятстване не провеждане на мирния протест, организиран от Сдружение КПБП, Сдружение ПФК Ботев, фондация Жълто и Черно, сдружение Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас с крайна точка площад „Стефан Стамболов“ и изместването на същия на площад „Централен“!

Нашето недоволство е пряко насочено към управлението на общинска администрация на град Пловдив във връзка с изпълнение и контрол на ОП за строителството на стадион „Христо Ботев“ и считаме, че няма по-добро място за изразяване на недоволството ни от площад „Стефан Стамболов“, където още веднъж КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМЕ, че ще приключи мирният ни протест и шествие!
Всякакви опити за възпрепятстване от страна на споменатите по-горе органи ще приемем за явна провокация и желание за ескалация на напрежение от Ваша страна, за които ние няма как да носим отговорност!

Не приемаме като извинение от Ваша страна това, че в същия час ще има друго мероприятие на площад „Стефан Стамболов“ при положение, че същото е планирано за 12:00 ч. на обяд в същия ден.

Всяко потъпкване на желанието на суверена ще ни покаже, че облечени във власт, подкрепяте задкулисието, с което се бори жълто-черната общественост, като в допълнение стимулирате непрозрачност при изразходване на държавни и общински средства!
Бъдете разумни!

Ние идваме!

Само Ботев