Община Пловдив продължава с обновяването на автопарка си, след като пусна две поръчки за закупуване на нови автомобили.

Първата обществена поръчка е за взимането на нов пътнически ван, който ще обслужва гостите по времена Европейска столица на културата, а цената е  83 333.33 без ДДС, или 100 000 лева с данък добавена стойност.

В  условията е заложено  доставката и гаранционното обслужване на фабрично пътнически ван,  с 8+1 брой седалки. Той трябва да е с обем на двигателя минимум 1950 см3, а горивото - дизелово или бензиново, със стандарт Евро 6 или еквивалент.

Volvo за 120 бона вече вози Иван Тотев СНИМКИГрадоначалникът се появи с новия представителен автомобил на Община Пловдив

Припомняме, че преди няколко месеца бе доставен новият представителен автомобил на Община Пловдив. Кметът Иван Тотев замени стария „Хюндай” с чисто ново „Волво” за 118 хил. лева.

Освен представителните коли за администрацията, е пусната и обществена поръчка за доставка на два броя фабрично нови лекотоварни автомобила за нуждите на ОП „Паркиране и репатриране. В условията е записано, те да са произведени след 01.01.2018г., двигателят да е дизелов, а работният обем да е до 1 500 куб.см., брой места – 4+1 и товарно отделение. Сумата тук е 45833.33 без ДДС.