Несебърският бос Димитър Желязков, който бе тежко прострелян в Слънчев бряг миналото лято, се готви за поредна операция, която най-вероятно ще бъде направена отново в Турция.

Това сподели самият Желязков, който след броени дни ще навърши 45 г.

Най-вероятно хирургичната интервенция ще е в края на септември, но няма да е свързана с пострадалия от куршумите уретер, който вече бил възстановен, казаха осведомени, съобщава 24 часа.

Въпреки тежките травми от престрелката на 8 юни, м.г., Митьо Очите се възстановява със завидни темпове и вече почти е върнал предишната си мускулна маса, коментират близки до боса.

Митьо Очите тренира по три пъти седмично, за да върне предишната си форма.

"Не съм напълно възстановен, но тренирам три пъти седмично, като се старая да не се натоварвам прекалено много", внесе яснота Желязков.

Сред любимите му занимания това лято били разходките с яхти из Несебърския залив.

Делото за престрелката в Слънчев бряг, при която загина гардът на Желязков Александър Алексиев, а несебърският бос бе тежко ранен, е върнато за доразследване. Делото е било внесено в съда , но върнато в прокуратурата заради констатирани пропуски.

На 8 юни м.г. в ресторант "4 you" Желязков и компания бяха посрещнати от дъжд от куршуми, изстреляни от хора на пазарджиклията Божидар Кузманов-Божо Кравата. До този развой на събитията се стигна след спречкване между хора на Кравата и зетя на Димитър Желязков. Очите влязъл в заведението с бронежилетка и бермуди ,с пура в уста.

Самият той твърди, че е отишъл в заведението, за да вечеря. Хората на Божо Кравата пък са категорични, че са открили стрелба, защото Митьо Очите замахнал към Божо Кравата.