Пожарникар и съпругата му дариха парите от сватбата си за благотворителност. Жестът им трогна хиляди в социалните мрежи. Йоана и Илиян Шишманови ще предоставят сумата от 4000 лева на деца на пострадали и загинали служители в МВР, предава Дир.бг. Така семейството на младия мъж, който е пожарникар в 01 РСПБЗН-Варна, се включва в кампанията „С обич за децата, в памет на бащите-герои“. Парите ще бъдат разпределени съгласно тяхната воля като дарители. 

"Изказваме искрената си благодарност за това, че в този светъл за семейство Шишманови и близките им ден, намериха начин да дарят надежда и да подкрепят децата на загиналите и пострадалите служители”, написаха във „Фейсбук” от Синдикалната организация на служителите на МВР. 

Под публикацията им в социалната мрежа “заваляха” чистосърдечни пожелания от стотици варненци, поднасяйки своите адмирации за постъпката на младото семейство:

Поздравления за постъпката на младото семейство! Да са щастливи цял живот! 

Адмирации на младоженците да бъдат много щастливи и влюбени.

Страхотен жест! Такива хора винаги ще са достойни за уважение. Похвално е,че в днешно време има такива добри хора. Заслужават цялото щастие на света.Благодарим ви от сърце! 

Желая на Йоана и Илиян благословен живот! Нека, сторената от тях добрина да им се връща! 

Браво! Сега политиците да се замислят,че има млади които тепърва трябва да създават семейство и даряват средства,а те?!?