Две патрулки на столичното Шесто РУ си спретнали бясна гонка с първата дама Десислава Радева. Колата й не се подчинила на стоппалката. Преследването се разиграло вчера вечерта в софийския кв. "Бояна", излезе информация в медиите. Според нея полицаите опитали да спрат мерцедес, подали знак с палка, но колата продължила с мръсна газ. Последвало преследване, при което колата била настигната. За изненада на полицаите вътре била първата дама Десислава Радева. 

Националната следствена служба излезе с официална позиция за случилото се с черния "Мерцедес" на съпругата на президента Румен Радев Десислава Радева, съобщи Блиц. Ето какво пише в нея:

"НСО заявява, че г-жа Десислава Радева на 07.02.2018 г., както и на която и да било друга дата, не е управлявала служебен автомобил на НСО. Във връзка с нейната безопасност, когато се налага да ползва специализиран транспорт, същият се осигурява по реда на Закона за НСО – със служебен автомобил и служебен водач. В НСО е разпоредена проверка, която ще изясни всички факти и обстоятелства около случая. При положение, че бъдат установени нарушения от страна на наши служители, ще бъдат предприети съответните мерки".

Каква е истината, ще разберем скоро, както ни убеждават от НСО.