45-годишният насилник заявил на момичето: "Сега ще правим това, което трябваше да направим отдавна" и започнал с ударите, докато я изнасилва.....

Районна прокуратура – Благоевград образува досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 152, ал. 2, т. 1, вр. ал. 1, т. 2 от Наказателния кодекс. С постановление на разследващия орган в качеството на обвиняем е бил привлечен Я. Тренчев за това, че за времето от 14 ч. до 16 ч. на 23. 03. 2018 г., в таванско помещение, находящо се на ул. „Шар планина“ в гр. Благоевград, се съвкупил с непълнолетно лице от женски пол.

Той принудил момичето към това със сила, като му нанесъл удари по главата и тялото, притискал го и го скубел за косата. Петнадесетгодишната ученичка била приятелка на дъщерята на извършителя на престъпното деяние и на неговата съпруга. Тя отишла в дома им, за да си вземе два суитчъра, които била дала назаем.

Възползвайки се от това, че са сами, Тренчев й заявил, че днес ще правят това, „което е трябвало отдавна да направят, т. е секс“. Пострадалата отказала на предложението му, но това не го спряло. Въпреки оказаната съпротива мъжът я изнасилил., това съобщиха официално от прокуратурата в Благоевград, пише Struma.com

Вчера таксиметровият шофьор бе оставен зад решетките с решение на съда. Той дойде в съдебна зала, скрил лицето си в качулка, а отвън го чакаше съпругата му, която направи изявление пред медиите, оправдавайки мъжа си. Според нея, майката на момичето искала да им развали семейството, затова скалъпила тази история с изнасилването.

Полицията е категорична, че в случая става въпрос за изнасилване, затова таксиметровия шофьор ще понесе наказателна отговорност. Няма съмнение в извършените от него гнусни действия с момичето.