Собствениците на супермеркети „Триумф“ са решили да пренасочат част от инвестициите си в хотелиерския бизнес. Те са закупили бившия хотел Екзотик, който след мащабен ремонт вече носи името Парк и СПА Хотел Марково. Хотелът се намира в полите на Родопите, само на 2 км от Пловдив. Комплексът съществува от няколко години и сега, след като бе реновиран, е готов да посрещне своите гости в пълния си блясък.

Най-сериозни са инвестициите в основния ресторант, който е с нова визия и тераса с невероятна панорамна гледка към града на тепетата. Изградена е и изцяло нова банкетна зала, която е сред предпочитаните от младите пловдивчани, които планират да минат под венчилото. Обособеният ресторант за сватби, семейни и фирмени тържества е със специална шумоизлоация и по този начин осигурява спокойствието на останалите посетители в комплекса.

Стаите са изцяло реновирани, освежени и с нов вид. СПА центъра, който разполага с най-различни зони за релакс и удоволствия, също е изцяло обновен.

В Пловдив хотелите, които разполагат с басейни се броят на една ръка, а Парк и СПА Хотел Марково е един от тях. Комплексът е един от малкото, който разполага с вътрешен и външен басейн, подходящи, както за спорт, така и за забавления. Водата на вътрешния басейн е с температура 32 градуса по Целзии. В СПА зоната са разположени кътчета за релакс и тонус – парна баня, римска баня, турска баня – хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона, ВИП стая и много масажни кабинети.

За любителите на тениса работят два открити корта, а в комплекса има и зала за игри и тенис маса. Хотелът е чудесно място за семейна почивка с децата и за бягство от шума на големия град. Най-малките могат да се забавляват в изцяло новооборудваните два детски центъра, които предлагат различни забавления и игри.

Собствениците на хотелския комплекс целят с новия си хотел да развият своята социална политика.

Всички служители на супермаркети „Триумф“ ще имат право на безплатна нощувка с включена закуска и вечеря за цялото им семейство.


Официалното откриване на хотела ще бъде на 1 февруари вечерта, където в изискана атмосфера собствениците на Парк и СПА Хотел Марково ще посрещнат своите гости.