Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените. Започнал само като политическо събитие за социалистите, празникът постепенно става част от културата на много страни. Какъв по-добър начин да се отпразнува със СПА процедури и празнична вечеря? 

Чудесно е празничното ПРОМО предложение на Парк и СПА Хотел Марково за Международния ден на жената - 8 март. През 2020 година, той се пада в неделя, а това означава, че уикендът ще бъде идеален за пълен релакс през деня и куп емоции вечерта. 

Четиризвездният комплекс ви предлага възможността за романтична и незабравима почивка само на 2 км от Пловдив и същевременно далеч от суматохата на големия град. 

Специален гост на комплекса за 8 март ще бъде любимецът на всички дами и усмивката на българския поп - Орлин Павлов. Певецът и актьор ще излезе на сцената в ресторанта с най-впечатляващата гледка към град Пловдив "Belle Vue", за да изнесе един необикновен концерт навръх Международния ден на жената. Орлин Павлов обещава да завладее всички гости на Парк и СПА Хотел Марково с чар и талант и да превърне красивия ден в незабравим спомен. 

Побързайте и резервирайте вашето празнично преживяване в "Най-добрия четиризвезден градски СПА хотел" за 2018 и 2019 година на България!

Освен музикалната програма с Орлин Павлов и празничната вечеря на 8 март, ПРОМО пакетът за Международния ден на жената, за 1 или 2 нощувки, включва закуски и вечери на богата блок маса, ползването на СПА център, който е най-добрия в района около Пловдив и в низините на Родопите. Всеки един компонент от СПА центъра на Парк и СПА Хотел Марково крие приятни изненади за здравето. В него ще откриете два вътрешни басейна (32°C и 36°C ), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес. А за най-малките гости на комплекса е на разположение детски кът, където усмихнати аниматори са подготвили забавни игри за всички малчугани.

Хитовият хотел, който за втора поредна година спечели наградата на Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА) за "Най-добър градски СПА Хотел“, с най-атрактивен детски увеселителен парк, ви очаква с още повече удобства - както за малки, така и за големи. 

Повече от изкушаващи са и ПРОМО пакетите на Парк и СПА хотел Марково за Великденските празници - от 17 до 19 април. 

За да бъде вашият Великден още по цветен и шарен, от 4-звездния комплекс готвят незабравима празнична програма за своите гости. 

На 17 и 18 април за доброто настроение на всички гости ще се погрижат певицата Анастасия Баткова в акомпанимент на акустичен роял и танцова формация "Елика", а на 19 април, гост на Парк и СПА хотел Марково ще бъде гласовитата певица и бивша вокалистка на Ку Ку бенд - Нели Петкова. 

В допълнение на всички музикални изпълнения за Вашето добро настроение, от хотела са подготвили и голяма томбола с награди!

Подробна информация за офертата може да видите ТУК.

Не пропускайте да се възползвате и от отстъпките за ранни записвания, като направите своята резервация до 15.03. 2020 година.