Армен Джигарханян - известният руски актьор, се готви да подаде документи за развод c 44 години по-младата от него Виталина Цимбалюк-Романовска. За това съобщи в своя фейсбук профил Оксана Пушкина.

Причината? Според актьора третата му съпруга се е опитала да го убие. Той самият в момента е в болница в Москва, като според лекарите е в "средно тежко" състояние. Както написа по-рано Ruposters Life, преди няколко дни съпругата му Виталина заявила, че мъжът й е избягал от къщи и е помолила полицията да й помогне в неговото издирване. Скоро тя открила съпруга си в една от московските клиники, но той категорично отказал да се види с нея, обвинявайки я, че се е опитала да го убие.

Скандалите между актьора и младата му половинка започнали, когато той я направил шеф на собствения си театър и прехвърлил основната част от състоянието си на нейно име. Според актьора Виталина го била лишила от всичко и точно затова той не желае да я вижда повече.

"Аз трябва да се върна в театъра и да реша сам всичко. Повярвайте, нищо не си измислям, но историята е рядко гнусна и не може да я разкажеш толкова просто", казва Джигарханян, цитиран от "Московский комсомолец".

Превод и редакция: TrafficNews.bg