Уникални хитове и горещи партита ще разтърсят тази седмица тепетата! Пловдивчани ще избухнат не с кого да е, а с рап феномена Криско, който е специален гост в W Garden в петък вечер. Габровският изпълнител безспорно е №1 у нас и всяка негова песен се превръща в тотален хит. Последната му песен „Базука” само за два месеца събра над 13 милиона гледания в You Tube. 

Гостите на клуба ще чуят и хитовете „Лош или добър”,”Дали това любов е”, „Шапка ти свалям” и още много други песни, които гарантират, че партито ще е на макс!

Освен с таланта си да римува, Криско е и изключителен шоумен.  Това доказа с участието си в различни музикални предавания, в които обра овациите на публиката. Криско е и ментор на нашумялата сред тийнейджърите певица – Дара, както и на чаровната Тита. Така че подгответе се за една вечер с много танци, смях и незабравими емоции!

Певецът е подготвил много изненади, а заедно с него на сцената на клуба ще се качат и красавиците от W Ladies. Те определено знаят как да нажежат страстите и да приковат всички погледи.

Ето и снимка от едно от участията на Криско в W Garden:

Във вторник вечер пък гост на клуба ще е не по-малко талантливият рапър  Dee! Той ще бъде част от черните партита на клуба „Back to Black”, а заедно с него на сцената ще бъдат красавиците Donna и Diona!  Те са две от най-сексапилните мацки на българската поп и хип-хоп сцена, които съвсем скоро представиха и съвместното си парче „Sorry“.

Dee не за първи път има участие в пловдивския клуб, като последния път гостуването му предизвика фурор. 32-годишният хасковлия нашумя преди една година с парчето “Fallin”, a след това събра хиляди фенове с парчето „More”.  

Рапърът е на „ти“ с всички особености на хип-хоп музиката, тъй като няколко години е живял в САЩ, и обещава да пренесе духа отвъд Атлантика под тепетата.

Ето и снимки от разбиващото участие на диджей Таркан в петък вечер в W Garden!