Най-атрактивният комплекс разположен само на 2 км от града на седемте тепета - Парк и СПА хотел Марково вече привлича не само посетители от всички краища на България, но и родните звезди.

Причината е, че за разлика от другите хотели край Пловдив, той разполага със спираща дъха гледка, зеленина, тропическа атмосфера и екзотичен плаж. 

От свежата и лятна обстановка, която предлага райското кътче, се възползва поп-фолк певицата от музикална компания "Пайнер" Теди Александрова, която избра мястото, за да заснеме най-новия си видеоклип.

Парк и СПА хотел Марково се превърна в снимачна площадка за парчето, носещо заглавието "Цяло лято". Песента грабва със своя заряд и провокира мисли за слънце, море и купон, точно каквато е и обстановката на новия крайградски оазис.

Оператори окупираха огромния по размери външен басейн на хотела, а малкия, разположен в непосредствена близост бе напълнен с пяна, специално за снимките на видеото. 

Теди Александрова отново провокира с ефектен бански костюм, а покрай нея пловдивски танцьорки разгорещиха още повече обстановката и добавиха допълнителна доза колорит. 

Позиционираните на метри плажни легла с феерично развяващи се бели балдахини и спиращата дъха гледка, която се открива на заден план, допълнително допринесоха, за да могат кадрите да бъдат повече от перфектни. 

Парк и СПА хотел Марково привлече вниманието и на изпълнителите Tagareff & Кумът, които също избраха комплекса за база, където да заснемат новото си видео носещо заглавието "16".

Припомняме, че звездата на Пайнер Райна наскоро също посети новото диамантено бижу край Пловдив, като се отдаде на хубави емоции и спретна голям купон. 

Топ певица на „Пайнер” посрещна Джулай Морнинг край Пловдив, вижте къде СНИМКИСанданският славей Райна вдигна купон до сутринта в Парк и СПА хотел Марково

Фолк дивата отпочина в луксозните стаи на комплекса, след се развихри на макс в ресторант ”Belle Vue”, разположен на 2-рия.

Реновираният Park & SPA Hotel Markovo има амбицията да се прочуе и като един от най-атрактивните плажове не само край Пловдив, но и в цяла България. 

Луксозен комплекс край Пловдив раздава атрактивни наградиПарк и СПА Хотел Марково стартира специална лятна игра

Големите размери на външния басейн впечатляват всички посетители и са напълно подходящи, за да поплувате на спокойствие и да изхабите доста калории.

 

Всички плажуващи ще могат комфортно да се настанят на удобни шезлонги или спално легло, покрито с бели воали.

В непосредствена близост до басейна са разположени и комфортни масички, които приканват гостите да се отпуснат и да похапнат нещо вкусно от менюто.

За тонус и енергия лоби барът предлага и прясно изстискани плодови сокове, както и различни по вид домашни лимонади. За тези от вас, които предпочитат алкохолните напитки, в менюто може да намерите цяла палитра от цветни коктейли, ледена бира и селектирани вина.

Докато се припичате край басейна, може да се разхладите с ледено "Мохито", специалния "Коктейл Марково", "Секс на плажа", "Маргарита" и още куп свежи напитки, забъркани от златните ръце на барманите в хотела.

Сред зеленината е разположен и снек барът към басейна, който също изкушава всички плажуващи с ледени питиета и тонизиращи напитки, идеални за освежаване в горещите дни. Той е обграден от приказно езеро, което от далече привлича погледите на всички посетители на хотела.

За любителите на спорта работят два открити корта с изкуствена трева. Наемът е 10 лв на час, което не е по-скъпо от повечето кортове в самия Пловдив.

Най-новото попълнение е и мини голф игрище.

 

Както подсказва името му Парк и СПА хотел Марково може да зарадва гостите си и с редица СПА и уелнес удоволствия. Парна баня, римска баня, турска баня – хамам, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона, много масажни кабинети и прекрасен вътрешен басейн са истински рай за хората, обичащи водата.

 

Лукс, романтика и откъсване от реалността предлага и специалната ВИП стая, е една от най-новите изненади, които предлага СПА центъра на хотела е и SPA Fish терапия за крака с рибки.

Най-новото попълнение и изключително модерна процедура в СПА центъра на хотела е и солна стая . Тя е широко разпростанена в Европа, а вече и в Пловдив! 

40 минути в солна стая се равняват на 4 часа разходка в борова гора и 4 дни престой на морето! Подходяща е за всички възрасти и няма странични ефекти. Опитайте сами и се убедете в многобройните ползи от солната терапия.

Два детски къта, външен и вътрешен, осигуряват постоянни занимания за най-малките. По-големите деца се забавляват в игралната зала, в която има маса за тенис, билярд, джаги и електронни игри.

 

Ресторант Belle Vue е разположен на втория етаж и предлага типични български специалитети, както и изкушаващи ястия от интернационалната кухня,  приготвени от майстор-готвачите с много грижа, умение и страст. Програмата на стилния ресторант Belle Vue включва и виртуозни изпълнения на живо със съпровод на роял, които допълват изцяло изисканата обстановка.