Една от топ изпълнителките на музикална компания „Пайнер” Райна се отдаде на хубави емоции и спретна голям купон край града на седемте тепета, където заедно със свои почитатели посрещна Джулай Морнинг.

Атлетичната певица избра за своя престой Парк и СПА хотел Марково, наричан още новото диамантено бижу на хотелите край Пловдив.

Фолк дивата се отдаде на пълен релакс в луксозните стаи на комплекса, където отпочина след като се развихри на макс в ресторант ”Belle Vue”, разположен на 2-рия етаж в хотела.

Участието на Райна бе белязано с прекрасни изълнения наживо и всички гости на ресторанта пяха и се веселиха със звездата на телевизия “Планета” до ранни зори.

Санданският славей заложи предимно на народна музика и накара малки и големи да се хванат на кръшни български хора, които запълниха изцяло големия дансинг на ресторант „Belle Vue”.

Тя не пропусна да се снима със всеки свой почитател и да изпълни музикалните желания на всеки един от тях.  Райна зарадва всички гости с изпълнения на едни от най-обичаните македонски песни, сред които „Тежко мина младостта” и „Цветените очи черешови” , на които се извиха големи хора. Последва изпълнение на „Ако умра ил загина”, на която певицата на „Пайнер” покани всички представители на мъжката половина на тежко македонско хоро.

Самата Райна отново показа завидни танцови умения, перфектни форми и неустоимо излъчване. Големият купон продължи до ранни зори, където тя и всички гости посрещнаха изгрева на 1 юли, съчетан с неустоима панорамна гледка към древния и вечен Пловдив, която се открива от ресторанта на Парк и СПА хотел Марково.

В уютния ресторант всички посетители имаха възможността да опитат типични български специалитети, както и изкушаващи ястия от интернационалната кухня,  приготвени от майстор-готвачите с много грижа, умение и страст.

Класни алкохолни напитки и вина, внимателно подбрани във винена листа задоволиха желанията и на най-взискателните гости на комплекса.

След участието си, изпълнителката се настани в просторните и чисти стаи на хотела, оборудвани с LЕD 32’’ телевизор, минибар, Wi-Fi и просторни тераси.