250 км делят Пловдив от Черно море и още толкова от Егейско, но какво по-хубаво от това да се почувствате така, сякаш сте на плажа и то само на 2 км от Пловдив?

Когато чуем думата море, всеки от нас го свързва с различни емоции – прекрасна гледка, кристална вода, слънчеви лъчи, романтика, забавление, прясна храна, студено питие… и всичко е това е събрано на едно място –  в новото диамантено бижу сред хотелите край Пловдив -  Парк и СПА Марково.

 

Лукозният 4-звезден хотел е разположен само на 2 км от Пловдив и е предпочитано място за почивка и релакс не само от пловдивчани, но и привлича куп туристи от всички краища на България.

Специално за наближаващите празници и почивни дни покрай Гергьовден, комплексът предлага на своите гости ексклузивни ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети и незабравима вечер в ресторанта към хотела – Belle Vue.

Атрактивните оферти са за 2 или 3 нощувки, включващи закуски на блок маса, вечери на тристепенно меню, празнична вечеря с агнешко на 06.05, жива музика с вокалист и акустичен роял, използване на СПА центъра, открит и закрит детски център с аниматор и много други екстри.

Вечерта на Гергьовден ще бъде повече от специална! Освен на панорамна гледка към града на седемте тепета и вкусна храна в ресторант Belle Vue, гостите на луксозния комлекс ще се насладят и на невероятните изпълнения на момичетата от Compact Voices, които ще бъдат специални гости на Park & SPA Hotel Markovo. Със своите специфични гласове, звучащи в едно компактно цяло красивите дами обещават незабравима вечер, изпълнена с много положителни емоции и танци.

Направете своята резервация, а Park & Spa Hotel Markovo ще Ви предложи не просто почивка, а истинско изживяване!

За ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ празнични пакети, включващи 2 или 3 нощувки, натиснете тук.

И ако все още изпитвате известна доза колебание, ето какво още ви очаква, ако изберете приказката, наречена Парк и СПА хотел Марково:

Кътчета за релакс и тонус са позиционирани в СПА центъра  – парна баня, римска баня, турска баня – хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона и много масажни кабинети.

Комплексът е един от малкото, който разполага с вътрешен и външен басейн, подходящи, както за спорт, така и за забавления. Водата на вътрешния басейн е с температура 32 градуса по Целзий.

Лукс, романтика и откъсване от реалността предлага и специалната ВИП стая.

Спалня за релакс, над която приказно се спускат воали балдахин, луксозна парна душ кабина, приглушена светлина, ароматни свещи и самостоятелен кът, в който може да получите масаж в уединение или да релаксирате на чаша вино са само част от удоволствията, които предлага уникалното помещение.

Съвсем скоро гостите на хотела ще могат да се възползат и от просторния открит външен басейн, който ще замества морето подобаващо.

Кристална вода, снек бар, зеленина и приказна гледка, лек полъх в горещите дни, шатри, барбарони и красиво езеро са само част от изненадите, които ще предлага шикозния хотел през летните месеци.

В уютния ресторант може да опитате типични български специалитети, както и изкушаващи ястия от интернационалната кухня,  приготвени от майстор-готвачите с много грижа, умение и страст.

Класни алкохолни напитки и вина, внимателно подбрани във винена листа със сигурност ще задоволят желанията и на най-взискателните гости на комплекса.

 

Хотелската част разполага с 81 стаи – атрактивни като дизайн и цветово решение. Всички те са оборудвани с LЕD 32’’ телевизор, минибар и Wi-Fi, а внушителна гледка към древния Пловдив се открива щом излезете на просторните тераси. Съвсем скоро гостите на хотела ще могат да се възползват и от още 19 луксозни стаи, позиционирани в ново крило.

Два детски къта, външен и вътрешен, пък осигуряват постоянни занимания за най-малките.

За любителите на тениса работят два открити корта, а в комплекса има и  тенис маса, билярд, джаги и електронни игри.

От всички хотели близо до Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково предлага един от най-богатите арсенали от удобства. Хотелът е подходящ както за семейни посещения, така и за бизнес събития. Очакваме ви!

* рекламна публикация