Познайте кой се завръща в любимия на пловдивчани W Club? Най-популярният диджей в България Mascota ще нажежи страстите до червено този петък с незабравимите си партита, които са негова запазена марка. Неслучайно голяма част от българския хайлайф могат да бъдат видени на представленията на най-добрия диджей.  За да се забавлява на хитовете на Mascotа, под тепетата на последното му парти, бе пристигнал олимпийският шампион Армен Назарян, както и гаджето на Златка Райкова- ММА боецът Георги.

Рамо до рамо с Mascota  ще застане отново един от на-прогресиращите диджеи MC Pi, който доби популярност в известен реалити формат.

Диджей Mascota застава за пръв път зад пулта през далечната 1998, пуска различни стилове – dance, pop & r’n’b. Професионално като DJ стартира своята кариера  през 2001г., тогава прави и своите първи стъпки в клубната музика, запален по tribal & tech house. Стилът, върху който той създава своите сетове може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен смесвайки deep, funky, groove и tech звучене.

Kувертите за Нова година също вече са пуснати и пловдивчани започнаха да правят резервации! Гостите на заведението ще посрещнат 2017-а година с поп звездата Дарина Йотова – DARA.

Певицата приковава вниманието върху себе си където и да отиде, всички остават впечатлени от големия й талант и умението да нажежава градуса на купона до червено.

 

TrafficNews.bg