Куп български звезди избраха да отседнат в луксозния четиризвезден хотел Парк и СПА Хотел Марково за визитата си в Пловдив по повод връчването на годишните награди на БГ Радио. 

Михаела Филева, Поли Генова, Тото, Графа и други се възползваха от всички удобства, които предлага Парк и СПА Хотел Марково и останаха особено впечатлени от професионалното отношение и обслужване на служителите към тях. 

Преди и след концерта на Античния театър, всички изпълнители успяха да релаксират подобаващо в чистите и уютни хотелски стаи, а впечатляващите панорамни гледка към Пловдив и Родопите, които се откриват от комплекса, успяха да ги заредят със сили и положителна енергия. 

Поли Генова не пропусна да обиколи града на седемте тепета, като се повози и си подари незабравими мигове в луксозната лимузина на Парк и СПА Хотел Марково

Единственият поръчков модел лимузина с висок клас оборудване и несравними удобства, е идеалното забавление, дори и да нямате повод. Оборудваната с уникална караоке система, зареден бар и допълнителни екстри като димна завеса, лимузината е подходяща за весели рождени дни, сватбени тържества или романтична разходка.

Освен притегателна точка за звездите, райското място, разположено само на 2 км от Пловдив, се радва и на все по-голям интерес от страна на посетителите. 

Въпреки значителното закъснение на старта на сезона, поради обстановката в страната, Парк и СПА Хотел Марково успя да изненада подобаващо своите гости с редица новости и подобрения. 

Отскоро, комплексът разполага с уникален детски увеселителен парк, в който има обособени въжена площадка – „Въжеландия“, футболно игрище с трибуни, люлки и катерушки.

Погледите събира и приказна сватбена ротонда, разположена в обширните тревни площи на хотела.

Освен бъдещите младоженци, ротондата привлича и много популярни личности, модели и фотографи като перфектното място за заснемане на магична фотосесия. Съвсем скоро, фолклорните певици Калина и Невена заснеха именно там видеото към най-новата си песен. 

 

Изцяло нов е и СПА центъра на обекта, където всички гости имат възможността да се потопят в свят на релакс и наслада в басейните с топла вода и единствената по рода си термална зона в Пловдив и региона. 

Независимо от атмосферните условия навън – тук може да прекарате времето си пълноценно и да се потопите в спокойствие и разкош.

Хотелът е ситуиран в полите на Родопите - планината с най-лечебен въздух в света, като вече е подсилен и установеният висок стандарт на чистота и се извършва дезинфекция с изключителна прецизност.