Един от най-модерните и бързоразвиващи се хотели в полите на Родопите Парк и СПА Хотел Марково пусна много атрактивни отстъпки за предстоящите декемврийски празници. 

През 2020 година, Бъдни вечер се пада в четвъртък, а Коледа в петък. Сливайки двата празника с уикенда и неработния ден понеделник, си осигурявате дълга 5-дневна почивка, през която да се отдадете на релакс и СПА приключения.

Специален гост на 25.12. ще бъде Примата на поп-фолка Глория, а Дядо Коледа с безброй подаръци ще зарадва всички малчугани в комплекса. 

В незабравима зимна ваканция може да превърнете и периода около Нова Година, когато почивните дни са три на брой. Въпреки че 31 декември е работен, голяма част от хората предпочитат да оформят графика си по удобен начин, за да отбележат празника подобаващо. 

Съобразно предпочитанията на гостите, от Парк и СПА Хотел Марково предлагат два варианта за престой - както от 3, така и от 4 нощувки. 

За доброто настроение навръх Нова Година ще се погрижи топ комикът Руслан Мъйнов, който ще предизвика усмивки сред всички присъстващи със своето музикално хумористично ШОУ.

Направете вашата резервация час по-скоро, за да се възползвате от празничните ПРОМО предложения на Парк и СПА Хотел Марково!

Грабнете още сега своя Пакет Коледа и Пакет Нова Година за 3 или 4 нощувки и ще получите:

– 20% отстъпка за резервации изцяло платени до 31.08.20 г.

– 15% отстъпка за резервации изцяло платени до 30.09.20 г.

– 10% отстъпка за резервации изцяло платени до 31.10.20 г.

Безплатно настаняване на две деца до 12 г. възраст

Промо пакетите и за двата празника включват богати на храна блок маса за закуска и вечеря с продукти на доказани брандове, прясно изцедени сокове, веган предложения, изобилие от салати, предястия, топъл и студен бюфет, неустоими десерти.

Богатата празнична трапеза на Парк и СПА Хотел Марково ще допълват печени прасенца, традиционни български ястия и много деликатеси.

Безплатно е и ползването на детски кът, където професионални аниматори са подготвили редица забавления за най-малките гости на комплекса, включително и целодневна кино програма с любимите анимационни филми на децата.

ПРОМО пакетите на Парк и СПА Хотел Марково за Коледа и Нова Година включват и ползването на СПА център с изцяло нова термална зона, включваща билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая и релакс зона.

Два вътрешни басейна с температура на водата 32 и 36 градуса по Целзии и модерно оборудвана фитнес зала също са част от СПА центъра на комплекса. 

Насладете се на качество на разумна цена, превъзходна храна и четиризвезден комфорт – запазена марка на "Най-добрия четиризвезден семеен СПА хотел на Балканите" за 2019 година.

За повече информация и резервации: +359 884 66 66 96 и +359 893 05 80 47.