Горещи латино партита, с кубинската звезда и солист на световния балет „Тропикана” - Алфредо Торес, идват като тайфун към града на седемте тепета. 

Екзотичните хавана-тропикана вечери ще се състоят в две от топ локациите на Пловдив през лятото на 2020 година - в Morado Premium Club на 25 август (вторник) и в Парк и СПА Хотел Марково на 28 август (петък).

Гостите и на двата обекта ще станат свидетели на модерен спектакъл, от който ще извира кубинска салса и фламенко. Шоколадовият плейбой Алфредо Торес ще показва стъпки и карибски танци, под звука на латино ритми, като ще даде на всеки един посетител прекрасната възможност да усети вкуса на салсата през най-разгорещяващия страстите сезон - лятото.

Торес, името, на когото е емблема за нестихващо парти, обещава не само много танци и настроение, но и доза романтика и незабравими спомени за гостите на Morado Premium Club и Парк и СПА Хотел Марково. 

Ако предпочитате нощния живот, съсредоточен в центъра на града, то тогава изберете Morado Premium Club, където може да съчетаете латино вечерта с ароматно наргиле и екзотични коктейли, докато погледа ви пълнят цветовете на Пеещите фонтани, разположени на ръка разстояние от заведението. 

Едно е сигурно - идният вторник (25.08.) ви очаква страхотна шоу програма и вечер, която несъмнено ще ви пренесе в света на Куба!

За резервации: 0896 66 52 13

 

 

Ако сте от хората, които носят артиста в себе си и предпочитат да избягат от градската среда, то тогава не пропускайте да посетите Парк и СПА Хотел Марково, тъй като последният уикенд на месец август ще бъде наистина запомнящ се! 

Комплексът, който безапелационно си спечели прозвището "крайградския оазис", ще посрещне гости с поредица от забавления, както за деца, така и за възрастни!

Както вече споменахме, артистичният уикенд ще започне с огнения Алфредо Торес, който ще забавлява всички любители на салсата и латино ритмите на 28.08. (петък). Начало на партито ще бъде поставено точно в 21:00 часа.

Само ден по-късно, на 29.08 (събота) в Парк и СПА Хотел Марково ще имате възможността да си подарите няколко часа на изкуство и наслада, рисувайки с чаша вино в ръка под открито небе. Темата ще бъде приказен лавандулов пейзаж, а начало на събитието ще бъде поставено в 17:30 часа

*За събитието Рисуване с вино се изисква предварителна резервация на +359 885 669 560 или +359 885 89 38 35. 

Местата са ограничени! Вход: 25 лв./човек

Отново в ден събота (29.08) в 4-звездния комплекс ще се проведе и "Пиратско парти за децата" от 18:30 часа.