Голяма част от българите вече са направили своята резервация за Новогодишната нощ и са в трепетно очакване да дойдат почивните празнични дни! Други, обаче, смятат, че излиза много по-изгодно да се отдадат на заслужена СПА почивка през януари и февруари.

Причината: привлекателни промоции, достъпни цени, а и нека не забравяме, че тогава е идеалното време за СПА удоволствия, предвид минусовите температури навън.

Един от най-посещаваните хотели край Пловдив - Парк и СПА Хотел Марково, който само преди дни получи и награда за "Най-добър четиризвезден семеен СПА Хотел" за 2019 г. на Балканите от организация VIP COMMUNICATION, вече е подготвил своите промоционални предложения за първите месеци от новата година.

Най-добрият семеен СПА Хотел на Балканите е на 2 км от Пловдив4-звездният комплекс Парк и СПА Хотел Марково с поредна награда от престижен конкурс

Погледът на всеки потребител спира Парк и СПА хотел Марково, не само заради неповторимите СПА пакети, които предлага, но и заради своята визия и местоположение.

Хотелът е на едва една ръка разстояние от Родопите – и също толкова близо до град Пловдив.

ПРОМО пакетът за 2 нощувки, с 10% отстъпка и ПРОМО пакетът за 3 и повече нощувки с 15% отстъпка  са  валидни за настаняване в периода от 02.01.20 г. до 29.02.20 година. В тях са включени закуски, безплатен детски кът с аниматори за доброто настроение на вашите деца, ползването на СПА център, който включва вътрешен басейн с температура на водата 32°C, басейн с хидромасажни функции с топлина на водата 36 °C, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона и студена стая.

Отстъпките се прилагат за резервации направени само на цени рецепция.

Не пропускайте възможността да превърнете мечтаната почивка в реална и напълно осъществима!

Парк и СПА Хотел Марково е отлична дестинация за всички, бягащи от ежедневния градски стрес, за хора, търсещи релакс и решение на здравословен проблем или просто за онези, които искат да се поглезят в условията на четиризвезден лукс.

Спонсорирана публикация.