Точно месец остава до есенната училищна ваканция, което дава възможността да планувате един дълъг и изпълнен с емоции уикенд в планината. Перфектният избор за вашата семейна почивка с деца е популярният Парк и СПА Хотел Марково край Пловдив, концепцията, на който е ориентирана към осигуряване на условия за отдих. Заобиколен от пъстротата на пейзажа, четиризвездният комплекс дава възможността да се насладите на най-шарения и златен сезон от годината в най – красивата част от България.

Направете вашата резервация за периода 30.10-01.11. и подарете на Вашите малчугани незабравим Хелоуин уикенд, изпълнен с много забавления и игри, докато се отдавате на заслужен релакс в СПА центъра на хотела, с изцяло нова термална зона.

Ако сте от хората, които с вълнение отбелязват деня на Вси Светии, може би тази година ще ви се прииска да разнообразите откъм локация.

На 31.10 Парк и СПА Хотел Марково ще бъде преобразен с тематична за празника украса. Забавната програма ще се развие в един страшен свят от паяжини, паяци, прилепи и тикви, където всички деца ще преминат през редица пакости и предизвикателства и ще получат много лакомства и награди.

Безплатно е и ползването на детски кът с професионални аниматори, в който малчуганите могат да поиграят на воля и да се насладят на целодневна кино програма с любими анимационни филми.

Неустоимото пакетно предложение е за две нощувки и включва закуски и вечери на богата блок маса, с продукти на доказани брандове, прясно изцедени сокове, веган предложения, изобилие от салати, предястия, топъл и студен бюфет, неустоими десерти.

В цената е включено и ползването на СПА център с изцяло нова термална зона, включваща билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая и релакс зона.

Част от него са още два вътрешни басейна с температура на водата 32 и 36 градуса по Целзии и модерно оборудвана фитнес зала. Срещу допълнително заплащане може да ползвате и Гейминг зала, Фото огледало, Солна стая и Рибки Гара Руфа.

Повече за офертата вижте ТУК

И тъй като времето, прекарано сред природата, е способно да зарежда с настроение и хубави емоции, от Парк и СПА Хотел Марково са помислили и за това как семейната ви почивка да бъде още по-вълнуваща!

Комплексът разполага с уникален детски увеселителен парк, в който има обособени въжена площадка – „Въжеландия“, футболно игрище с трибуни, широки тревни площи, алеи, въжени катерушки и люлки.

Във връзка с епидемиологичната обстановка, от Парк и СПА Хотел Марково уверят своите гости, че са взети всички необходими предпазни мерки за добра хигиена,  спазването за физическа дистанция и осигуряването на допълнителни лични предпазни средства при нужда.

Насладете се на качество на разумна цена, превъзходна храна и четиризвезден комфорт – запазена марка на "Най-добрия четиризвезден семеен СПА хотел на Балканите" за 2019 година.

За повече информация и резервации: 0885 669 560