Марс в съединение със Северният Лунен

Възел в 24-я градус на Лъва. Опасно съединение, което води до увеличаване на количествата наранявания, травми, агресия, фатални инциденти. Оказва силно влияние върху волевата и емоционалната сфери на нашата душа. Това важи за Овен, Лъв и Скорпион, като и за тези, които имат акцентиран знак Лъв или Асцендент в този градус на знака.

Всички, които имат проблеми със зъбите, очите, сърцето или стомаха (гастрит, язва), да бъдат предпазливи към тези органи на тялото си. В политиката този аспект може да засегне държави, където властта е силна и централизирана, а също и страни, които са под управлението на Овен, Лъв, Скорпион. Хората, които притежават харизма и слава трябва да бъдат много предпазливи. В позитивен план този аспект дава решителност и енергия предимно на родените под гореспоменатите знаци. Влиянието от аспекта е от 24 до 29 август.

Хармоничният транзит на Луната с Нептун от 12:17 до 14:17 ч се характеризира с повишена възприемчивост към вибрациите и ритъма на живота, интелектуално вдъхновение и стимулира усилено въображението. Друг аспект е полуквадрата между Меркурий и Плутон, който може да предизвика във вечерните часове напрежение в отношенията, повишение на тона, влизане в спорове и конфликти.

Луната в знак Скорпион може да доведе до много бурни страсти и интензивни преживявания. Може да се появят чувства като ревност, подозрения. Дава възможност да научим скритата страна на себе си и на своите близки. Подходящо време за скъсване с миналото, с ненужни неща.

Проявява се най-добрата страна на въглехидратите, което благоприятства нервната система. Добре е да се ядат хляб, питки, а тези, които са склонни към пълнота, нека ограничат брашнените изделия. 6 лунен ден, който продължава от вчера до 12:32 ч днес. В този лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата.

 Подстрижка – Подстрижката способства подобряване на вашето здраве.

Сънища – За сънищата от шесто лунно денонощие (вижте часовете) е добре да не разказвате на никого – те трябва да останат в тайна.

7 лунен ден, който започва от 12:32 ч и продължава до 13:30 ч на следващия ден. Счита се за магически ден. Ден за работа със словото. В този ден природата веднага откликва на всяка произнесена дума. Всичко казано може да се претвори в живота, за това трябва да се внимава какво говорим. Желателно е да се четат молитви и мантри. Да не се изричат проклятия. Бъдете крайно внимателни в думите си, даже и в мислите си. Дори случайно отронена дума или случайно връхлетяла ви мисъл, могат буквално да се материализират, да се въплътят в действителност и да окажат влияние върху вашият живот. В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова този ден е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с недобрите такива и лошите думи. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани. Денят носи огромна енергия, затова е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме само за съзидателни цели. Всички дела, които се започнат сега, ще вървят като по вода. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. Голяма е възприемчивостта в емоционален план, нараства потребността от общуване. В този ден могат да станат непредвидени събития. Да се избягва консумацията на пилешко месо и яйца. храната трябва да се приема в мълчание, не бива да се говори. Не трябва също да се натоварвате с излишни грижи, затова е по-добре да не се готви, а да се яде нещо приготвено от предният ден.

Секс - При сексът в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия започнете, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти.