Тези дни новината, че Лейди Гага се преместила при Брадли Купър и вече царувала в дома му, размествайки мебели и взимайки мерки за по-широк гардероб, обиколи навсякъде.

Твърденията от не много сигурни американски и дори руски издания са, че от около месец певицата живеела с актьора и дори се позовават на източници, близки до звездите. Според тях Гага се заела с интериора на апартамента и поръчала нова мебел.
 
Само преди месец руският модел Ирина Шейк се изнесе от общия им дом с Брадли Купър след 4-годишна връзка. Като причина за раздялата веднага беше посочена Лейди Гага, с която холувудската звезда наистина демонстрира химия на големия екран, а и на живо на последните Оскари. Преди това през февруари самата тя развали годежа си със своя мениджър Кристиян Карино. Но това потвърждава само, че двамата са добри актьори и че имат лични проблеми, а не, че живеят заедно.

Всички тези публикации сайтът www.gossipcop.com опроверга със следното: „В действителност, Купър и Гага не са романтично обвързани. Лица, свързани с двете звезди, ни увериха, че те са просто близки приятели. Надеждни издания като списание „People” и „Entertainment Tonight” също потвърдиха, че звездите имат близка връзка, но не са двойка. Според тях дори за Купър срещите не са приоритет след раздялата и той „е изцяло фокусиран върху кариерата и дъщеря си“.
 
Gossipcop.com твърди също, че често се случва, когато става въпрос за връзката на Купър и Гага, таблоиди да създават фалшиви разкази, след което да ги отхвърлят и да излизат с нови.