Световният шампион и неговата съпруга Хейдън Пенетиер са решили да заложат не белия цвят за фотосесията, която е направена само 15 дни след раждането на тяхната принцеса Кая Евдокия, пишат от Blife.bg.

„Тя наистина е толкова сладка“, радва се щастливата майка. Хейдън роди в частна клиника в САЩ със секцио, а първи в социалните мрежи тогава се похвали брат му на Владимир – Виталий.

1

Чоровната майка признава, че все още куцука след раждането, което е било със секцио. Въпреки безсънните нощи, двамата родители споделят, че са много щастливи. Хейдън с усмивка на лице споделя пред медиите в САЩ, че се чувства като 80 годишна баба, която не може да слиза по стълбите.

По думите й, ще трябва малко време, за да разбере какво е направила бременността с нейното тяло. Владимир и Хейдън се запознават преди няколко години, а любовта между тях пламва веднага.

След това и те преминаха през труден период във връзката си, но ето – отново са щастливи. Кличко предложи брак на актрисата, когато разбра, че ще го дари с наследник, но и до днес паметното събитие не се е състояло.

2

TrafficNews.bg