Овен

Умът и емоциите ви са трудни за помирение относно връзката ви. Може да почувствате, че днес назрява буря. Така че, не се изненадвайте, ако има конфликтни ситуации в личен план. Когато живеете в ритъмът на една връзка, вие виждате всяка пречка като на длан, която трябва да преодолеете и да се доближите до партньора си. Може да изненадате половинката си с „Неприлично предложение“ или „Първичен инстинкт“, като в главните роли ще сте вие двамата, разбира се.

Денят е успешен за вас и с лекота ще постигнете заложените цели. Благодарение на упоритата ви работа, всичко ще върви по мед и масло. Положените усилия за извънреден труд, който не ви влиза в задълженията ще бъде възнаграден. Очаквайте щедра награда за оригиналните си идеи и избягвайте общуването с посредствени хора.

Сега е моментът да се възползвате от всякакви промоции и намаления, ще спестите доста пари. Също така неочаквано може да спечелите от лотариен билет или предметна награда от онлайн игра. Работата ще ви носи удовлетворение. Вие сте отговорни за вашето благополучие. Днес, особено в следобедните и вечерните часове, е особено лесно да се грижите за себе си и да правите това, което ви харесва.

...Обиждат ме, но не изпитвам омраза... Дори в обидите намирам своите пропуснати уроци за да стъпя на земята...

Телец

И двамата сте толкова непредсказуеми, че общият ви живот ще бъде като кутия пълна с изненади в личен план. Комуникацията между вас ще бъде бърза, забавна, нюансирана с гениално чувство за хумор. Единственият проблем е, че никой от вас не иска да слуша дълго време другият.

За да бъде връзката ви съвършена, трябва да подходите с хитрост, без да придавате явна съблазнителност. Успеете ли с тази хитринка за предизвикателство, половинката ще премине от нежните прегръдки до най-жестоката страст. Няма да останете разочаровани. Покажете се колко сте романтични и страстни. Внимавайте да не оставите впечатление, че сте недостъпни, тогава нещата определено ще се объркат.

Относно парите трябва да бъдете внимателни, тъй като планираните от вас проекти могат да бъдат забавени, така че трябва да сте наясно с неудобствата, които възникват. Предприемете необходимите действия навреме, за да решите некомфортните ситуации и ще видите, че всичко ще бъде решено положително.

Парите ще бъдат ключова дума още през първите часове на деня. Ще почувствате, че не бихте могли да делегирате тази отговорност на други и ще се наложи да поемете отговорността за ситуацията, за да успеете да възстановите стабилността, която без съмнение ще пристигне навреме. Бизнес преговорите трябва да бъдат отложени.

... Разкрива се тайната на моето тайнство, прочит на сюжета на моята тъмнина, тътен от ден след нощ...

Близнаци

Обобщете любовта си с думи! Мостът към партньора ви е комуникацията - Разговорите създават близост. Възможно е да възникнат напрежения в семейство от различен характер, но както се казва - Където няма комин, там няма и дим.

Привличайте внимание, особено днес! Днес е благоприятно да се обърнете към себе си, апел към двамата - близнаците във вас. След като звездите ви приканят да привличате внимание, поставете си пръстен. Така вие ще се превърнете във впечатляващ център на вниманието. Във външния си вид всяко нещо, всеки детайл следва да е привличащ вниманието. Ще бъдете забелязани и по думите, особено, ако се изразявате едва ли не с три думи. Спонтанното ви поведение следва да е самоуверено, щедро и топло. Гледайте хората право в очите, понякога един поглед може да каже повече неща от думите.

Парите ще бъдат стабилни през денят. През този ден се препоръчва да поставите приходи и разходи на аптекарски везни. Опитайте се да спестявате, колкото е възможно повече, за да се посрещнат неочаквани разходи. Но това не означава да се превърнете в чичко Скрудж, използвайте полският тост: Да пием за цветето, което знае, кога и как да се раздава!

Готови ли сте за парични авантюри?

 ...И в тъмнината на несигурната нощ ще продължим нагоре с въздишка, та дори и Утре да е поредната илюзия...

Рак

През този ден се очертава да сте по-чувствителни, отколкото обикновено, изпитвате вътрешен дисбаланс. Който се нуждае от подкрепа, днес ще открие отворена врата.

Няколко приятни часа с очарователни хора биха били полезни за вас днес. Ако не можете да се задържите у дома, просто се отдайте на „безделие“, отпуснете се с половинката си или в топлия кръг на приятели. Уютна вечер със семейството или близки не само ще ви влее нова сила, а и повече жизненост.

В сферата на работа и бизнес ще имате отличен старт за денят. Препоръчително е да извършите ваши сделки без вмешателството на трети лица и техните мнения, които няма да допринесат с нищо положително. По средата на деня ще бъдете изпълнени с нови идеи, които ще бъдат от голямо значение за вашата окончателна консолидация.

... Рано или късно всичко започва отново, всичко продължава...

Лъв

Днес желанието да се чувствате  удобно в компанията на  други хора ще е особено силно. Може би си мечтаете за голямата любов и идеалните отношения, забравяйки реалността. Романтичните настроения може да са прекрасни, но следва да останете в основата на фактите. Днес много врати и прозорци ще са отворени за вас. Ако се възползвате от шанса, ще видите красивите, приятни аспекти на живота и новите възможности.

Обърнете особено романтично внимание към партньора си. Дарете го с нежност, топлота и гальовност. А защо не поднесете някоя авангардна изненада? Напомпайте гумите на колата и запрашете извън града в някое спокойно заведение и си поднесете една прекрасна вечеря.

Относно парите, трябва да внимавате във всичко, свързано с нови начинания и партньорства, особено днес, тъй като може да претърпите изключителни загуби. Звездните енергии са благоприятни към имащите собствен бизнес, ала не е препоръчително да надвишавате разходите, защото могат да възникнат непредвидени такива.

... Всички цветни нюанси на небето са вътре в мен... промълвила самотата скрита зад дверите на сивота...

Дева

Когато конфликтите тлеят, проблемите се замитат под килима или се играе с фалшиви карти, несъответствията излизат на светло и вземат своите жертви. Но там, където сте изградили солидна основа, вече имате на разположение достатъчно енергия - продуктивен микс от амбиция, енергия и преди всичко сила. Кое ще изберете, сила или безсилие?

Днес романтичните сънища и фантазии се смесват с ежедневната реалност. Красотата на природата и музиката могат да бъдат спиращи дъха. Звездите осезателно ще влияят върху партньорствата и връзките ви, разговорите с любим човек или потенциален партньор, може да са изпълнени с малко повече въображение и състрадание. Това обаче е начинът, по който може значително да промените живота си. Иде реч за повече всеотдайност и любов изразени със сърдечни дела, а не само с нежни думи и възвишени обещания. Само не забравяйте, че съвършенството е илюзия, не съществува „перфектна” връзка, а понякога това е по-малко от перфектно, което не ви прави нещо или някой по-специален. Все пак, радвайте се на всичко, което се случва.

Бъдете мъдри, препоръчително е да забавите разходите и да помислите, как да се измъкнете от различни дългове. Изплащането на това, което дължите, може да не е лесно, но ще бъде добре за просперитета ви и си струва усилието. Има вероятност да допуснете загуби по невнимание. Няма да сте готови да направите компромиси в аспекти, свързани с парите и финансите, и тази липса на гъвкавост ще ви накара да станете по консервативни, докато правите значителни заключения по въпроси, свързани с благоденствието.

 ... Когато думите свършват и топлината на чувствата никога не е била, тогава няма за какво да мисля…

Везни

Въпросите идващи като стенания и вопли от сърцето ви, ще ви накарат да се почувствате отчаяни може би. Звездният енергиен поток през този ден едва ли ще ви удовлетвори, особено днес. Объркването ще се преумножава, правейки отчаяни опити за приключване на дадена романтична дилема, вместо да потърсите онази срамежлива алтернатива, давайки изява за повече сексуален афинитет към партньорът си.

Проявата на хаос изразена в „обича ме - не ме обича“, вероятно ще ви отведе до такова състояние, че да поставите самоубийствен край на вашето любовно щастие. Неведоми са пътищата на щастието и нещастието. Денят копнее да узнае - Как виждате вашето „щастие“?

Звездите днес трансформират нещата относно финансите.  Несвързаните мисли и идеи се събират, за да създадат нещо ново - свежи пари. Фокусирайте се върху паричните си планове, време е да поставите край на опаковките - мнимите, щедро обещаващи кредити, сделки и бизнес партньорства. Тогава ще  може да се възползвате от впечатляващи оферти и възможности за печалба, чрез промени или възползване от късмета на бизнес партньорите си. За онези, които нямат пряко отношение към търговията - Оптимизмът насърчава късмета!  Финансово стабилен ден. Движете парите си сякаш танцувате танго, две напред и една назад, заделете една трета от всички възможни приходи. Възможни са и неочаквани печалби. Готови ли сте да харчите с мярка?

... Има неща, които научаваш в спокойствието и други в бурята…

Скорпион

Днес вашите романтични фантазии може да имат особена структура, ще се променят от секси мечти,  до нещо, което е осезаемо реално, нещо, което всъщност можете да осъзнаете, че е повече от обич. Това е начинът, по който сега ще превърнете мечтата си в реалност през този ден, защото сте неудовлетворени от посредствената надежда за най-доброто. Ориентирайте се към активност, насочете се към предприемането на окончателни действия. Вашата страст е много повече от всякога и прекрасната енергия - огънят ще нажежи желанието ви да преследвате най-вкусните си мечти. Нима ще  се откажете по средата на романтичното си пътешествие?

Паричният поток ще ви предложи оферти от изобилие. Ще бъдете в благоприятно положение, за да спестите по-добри суми днес. Звездите ви съветват да си направите една обстойна рекапитулация и ви предупреждават: „Огледай се, ослушай се и ако не преминава влак премини!“.

Близки и приятели, може би са придобили навика да искат парична помощ, дори за най-малките си проблеми. Вероятно ви смятат за бездънна яма запълнена с купища от пари. И тъй като сте прекалено състрадателни и чувствителни, вие идвате на помощ почти извинявайки се, че не можете да направите повече за тях! Не мислите ли, че е време да спрете този вид преданост? В края на краищата това е самоотричане! Дошло е време да се научите да използвате вашата щедрост по различен начин.  Какво ще кажете за тази хуманитарна причина, за която може би не сте се замислили?

... Ясни съмнения, неясни разсъждения, които ни гледат в очите и ни изпреварват на всяка крачка, удобно седейки в интензивен трафик на нашето безпокойство...

Стрелец

Може да вярвате, че въпреки действията ви към някого в любовния ви живот са съвършено добри, бихте могли по невнимание да прескочите тази линия днес. Замислете се, преди да делегирате желанието си твърде далеч, защото не бихте искали вниманието ви да остане нежелано. Едно бързо споделяне с любимия човек по интимни въпроси, може да се окаже толкова фино и сладко, че дори партньорът няма да забележи вашето запитване. По този начин можете да бъдете щедри с времето и вниманието си и да се убедите, че сте на прав път. Когато става въпрос за любов и романтика, не се страхувайте да поискате, изясните и проверите. Вълнува ли се любовта за вашето бъдеще?

Паричният поток ще изглежда оскъден за деня. Увеличаването на разходите ще ви принуди да прибягвате до заеми, за да посрещнете вашите нужди. Също така денят няма да е подходящ за вземане на важни решения. Трябва да внимавате в ходовете си. Без да се вълнувате и с надлежно планиране, ще имате по-добри резултати.

За онези занимаващи се основно с бизнес, денят е благосклонен за невероятни финансови печалби. Инвестирането в сигурна зона за по-добро бъдеще не е лоша като идея. За тези, които са финансово засегнати от едни или други сътресения, парите им ще се върнат при тях „случайно“. Очакват се ползи от пазарния дял, комисионите, посредничеството, интересни сделки, застрахователните агенции и други. Може да получите финансова подкрепа от приятели или бизнес партньори за нови инвестиционни проекти. Моментът е добър за тези, които искат да инвестират за своето благоденствие.

 … Може да заседнеш в някой от островите на многото празни обещания…

Козирог

През този ден истината изглежда все по-трудно ще ви навести, така че, забуленото тайнство, което продължава да прониква във вашия любовен живот е причината за съмнения и подозрителност. Добрата новина е, че любезното звездно вмешателство ще се противопостави на негативизма и ще ви дари с такава епифания (богоявление, празник на светлината - б.а.), която ще ви озари, показвайки пътя към яснотата на целта, особено, ако искате да задълбочите една романтика по това време. Кой може с повече от това да ви зарадва днес?

Още в самото начало на този ден може да се наложи да се сблъскате със загуби, дължащи се на минали грешки или грешни решения. Ако имате партньорска дейност, препоръчително е да не се доверявате сляпо на бизнес партньора си, или ще трябва да се изправите пред последствията. Случайни парични предимства се очакват, едва когато след внимателни изчисления се убедите, че всичко е точно. Само така може да очаквате добри печалби от транзакции, сделки, адекватни бизнес оферти и преди всичко продажби. Избягвайте излишни разходи, заеми и даване на такива.

... Най-трудният тест в живота е търпението да чакаш точния момент...

Водолей

Вашите най-дълбоки еротични потребности ще бъдат отворени, независимо дали ви харесва или не, така че е време да престанете да се чувствате толкова засрамени от желанията си. Може би това е вътрешна борба, чувствайки себе си едновременно потънали в срам и в свенлив копнеж. В случай, че е така, време е да измислите начин да се справите с удовлетворяването на физическите ви нужди, без да се тревожите толкова много за това, което казват зад гърба ви.

Ако сте във връзка с някой, на когото имате доверие, тогава трябва да можете да споделите желанията си, за да давате и получавате интимните удоволствия заедно, без да се притеснявате. Готови ли сте за свенлива и копнееща еротика?

Днес е отлично време за поемане на отговорност за вашите финансови ценности. Работата ви днес, следва да бъде насочена към усъвършенстване в бизнес делата или талантливото привличане на пари с цел достигане на вашите цели. Фокусирайте се върху изграждането и установяването на твърди финансови основи и всичко свързано за вашият мир и сигурност спрямо парите. Може би ще откриете, че правилното разпределение на паричният поток е важно, за да се чувствате комфортно.

Прегледайте това, което имате като наличност, спрямо това, от което имате нужда. Може да се окаже, наличността на пари да отговаря на потребностите ви.

Така че, харчете със стил! А можете ли?

...Молим се за да съществуваме и съществуваме за да се молим…

Риби

Независимо дали е настоящ любовник или стар пламък, днес ще бъдете концентрирани върху страхотна, романтична енергия. Днешният ден ви кара да се чувствате благодарни за многото страстни богатства, на които вероятно ще се наслаждавате.

Звездите ви даряват с такова настроение, че да преживеете страст и сласт в едно. Идват благовеещи тенденции, които ще ви поднесат романтичност и щастливи мигове през любовния ви живот, още днес. Все пак може да проявите и по-добра идея, да експериментирате малко - все още можете да се придържате към това, което жадува съкровището ви,  да се потопите в нови интимно вълнуващи води за невероятни мигове. Имате ли достатъчно контрацептиви?

През днешният ден, паричният поток може да се окаже твърде ограничен. Вероятно ще ви е трудно да се справите със спестяванията си. Това може да ви създаде известно объркване. Очертават се повече ангажименти и разходи за семейството. Не се отчайвайте! Положението с парите може би ще се подобри. Може да се възползвате от краткосрочни заеми, за да се справите със спешните разходи.

Така или иначе се очертават положителни финансови събития, които ще се случват днес, тъй като индикациите са, че сте в позиция на промоция или наддаване. Дори ако управлявате собствен бизнес, днес може да откриете, че получавате нов източник на доходи. Възползвайте се от тези положителни финансови аспекти, тъй като те ще ви помогнат да постигнете високите си финансови цели.

...Животът е двупосочен в своите, решителност и нерешителност...

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението. Цитатите са от негови публикации.