Овен

Днес може да възникнат някои недоразумения в личния ви живот. Постарайте се да се изразявате много ясно и споделяйте това, което си мислите. Не чакайте партньорът ви да задава въпросите, бъдете по-активни в комуникацията.

Може би ще попаднете на добро предложение за работа в чужбина. Това определено ще е едно ново начало за вашата кариера. Чакате от много време това предложение, така че се възползвайте максимално от тази възможност.

Очертава се един успешен финансов ден, през който ще разберете, че усилията ви не са били напразни. С каквото и да се захванете днес, със сигурност ще бъде успешно, ако не сега, то в бъдеще. Очакват ви добри новини, може да получите бонус или увеличение на приходите ви. Насладете се на плодовете от продължителният ви труд.

Телец

Вероятно ще останете разочаровани и наранени в света на любовта, тъй като има признаци за евентуална раздяла. Не се оставяйте на тъгата да ви смачка, тъй като бързо можете да се възстановите и скоро да намерите нова любов.

През този ден ще осъществите ползотворни контакти за работата или бизнесът ви. Ще имате много шансове да се сдобиете с нови приятели, които могат да ви помогнат по-късно. Контактите, които осъществявате днес, ще ви донесат ползи по много начини, затова не забравяйте визитните си картички преди да излезете.

Звездите ви предупреждават да се пазите от подписване на нови договори и споразумения. Във ваш интерес ще е да разчитате на юрист, преди да подпишете важни документи, за да не съжалявате по-късно.

Близнаци

Очаквайте ден изпълнен с предизвикателства на сцената на любовта, тъй като семейството ви може да изрази своето недоволство или противопоставяне спрямо половинката ви. Активирайте дипломатическите си умения и се опитайте да попречите на зараждането на  конфликтни ситуации. След няколко дни, родителите ви ще са на ваша страна и всичко лошо ще остане в историята.

На работното ви място трябва да действате строго и категорично. Въведете ред и дисциплина, за да накарате служителите си да повишат производителността си. Крайните срокове на проектите, върху които работите, чукат на вратата и ще се наложи да работите допълнително, за да успеете да приключите навреме. Днес бъдете креативни с начина, по който мотивирате колегите си и не забравяйте да им покажете, че са ценни за вас.

Денят е неблагоприятен да се уреждат въпроси свързани с наследствено имущество, защото това може да доведе до семейни спорове и ситуацията може да ескалира в голям скандал. Изчакайте още малко и просто бъдете търпеливи.

Рак

Планетарното подреждане предразполага към напрегнати ситуации във връзката ви. Запазете самообладание и не се дразнете от най-малкото. Има вероятност да нараните половинката си. Омъжените двойки ще водят ненужни спорове. Това може да се избегне, ако покажете малко загриженост, разбиране и топли чувства към партньора ви.

Говорете с шефа си, ако смятате да напускате настоящата си работа. Вероятно сте имали проблеми с работата в офиса и се замисляте за работа извън България. Обсъдете тези въпроси с шефа си, за да откриете най-доброто решение за вас. Спокойните и разумни разговори ще ви помогнат да постигнете целите си.

Днес ще ви бъдат преведени големи суми пари в банковата сметка от проектите, по които сте работили в последно време. Направете каквото е необходимо, за да управлявате по най-добрия начин финансите си, защото този период на увеличаване на доходите ви, няма да трае вечно. Спестете някои от тези средства за дни с непредвидени разходи.

Лъв

Ако не сте обвързани, можете да срещнете романтичната любов на най-невероятните места, в социалните мрежи или дори при погрешно набрани телефонни номера! Това ще бъде един от най-добрите флиртове, нищо по-сериозно. Обаче, това не означава, че не можете да се наслаждавате на тези прекрасни мигове!

Ако сте художник или графичен дизайнер, то днес ви очаква един много продуктивен ден. Вашата креативност е в своят пик и ще жънете успехи в работата. Днес ще сте в състояние да генерирате нови идеи с невероятна скорост. Вашите началници ще забележат приноса ви към проекта, върху който работите и ще ви възнаградят за цялата ви упорита работа.

Ако имате някои резервни средства за инвестиране се насочете към търговията с имоти. Също така може да използвате този ден, за да обмислите начините за разнообразяване и укрепване на бизнес стратегията ви. Не изпускайте шанса си за успех днес и вероятно ще откриете някои доходоносни опции, които преди сте пропускали.

Дева

Днес ще разберете, че сте център на вниманието благодарение на вашия чар. Ще имате чувството, че всички погледи са вперени във вас. Насладете се на тази привилегирована позиция! Това, че другите ви забелязват, ще ви радва и това ви приповдигнато настроение ще ви направи още по-привлекателни за другите. Покажете очарователната си личност, а не само добрия си външен вид.

Възползвайте се от адаптивността си към всяка една ситуация на работното ви място. Има индикации, че това ще ви донесе признание в професионалния ви път. Не се изненадвайте, ако ви възложат допълнителни отговорности. Това, не само ще ви позволи да покажете скритите си таланти, но и ще повишите перспективите за кариерно развитие.

Ако обмисляте за първи път да инвестирате в акции, давайте смело напред и опитайте късмета си. Много скоро ще забележите, че инвестицията се изплаща в дългосрочен план, ако вложите парите си именно днес. Имате ли усет за инвестиции? Няма как да разберете, ако не опитате.

Везни

Днес дръжте на разстояние всеки, който се опита да наруши спокойствието във връзката с партньора ви. Този човек може да има скрити намерения да ви навреди, така че сведете този риск до минимум. Говорете директно с партньора си и общувайте повече насаме.

Днес можете да ходите с гордост и самочувствие, защото хората говорят за вас, колко добър професионалист сте! Неотдавнашните ви усилия да си изградите име в професионалната ви среда, се отплащат, така че се наслаждавайте на наградите за упоритата ви работа. Всички, които са били против вас по-рано, сега ще ви забележат и ще ви уважават.

Ако смятате да инвестирате, денят е особено благоприятен за това начинание. Използвайте този момент за добра печалба, тъй като не всички дни изглеждат толкова светли, колкото днес. Продължете да работите усърдно върху развитието на вашия бизнес. Действията, които предприемате днес ще ви донесат успех.

Скорпион

Спокойствие и романтика цари във връзката ви с партньора. Споделяте чувствата си, което ви позволява да се наслаждавате един на друг на интелектуално и емоционално ниво, а не само на физическо такова. Придържайте се към тази романтична приказка, тъй като по този начин се докосвате до удоволствието от живота.

Студентите, които са с инженерна специалност или се подготвят за изпит, ще бъдат повече от доволни от нивото си на подготовка. Тези, които разработват софтуерни продукти, също ще имат много възможности днес, за да преминат към по-добре платени проекти. Ако сте обмисляли промяна, денят е добър да я осъществите.

Финансовите проблеми са неизбежни, ако не следите внимателно разходите си. Днес може да се чувствате малко разочаровани от финансовите си затруднения. Искате да си купите нови неща както за себе си, така и за семейството, но не можете да си позволите тези харчове точно сега. Просто бъдете благодарни днес, че имате храна на трапезата си. Много скоро ще можете да си позволите това, което обмисляте като покупки.

Стрелец

Днес ще осъзнаете, че гледате с друго око на ваш колега в офиса, който ви привлича вниманието по един по-специален начин. Не бъдете прекалено срамежливи, но и не прескачайте етичният кодекс на работното място! Подходете с деликатност към тази ситуация и лека по лека направете първата крачка.

Бъдете нащрек днес на работното си място. Бивш колега или някой, който не сте виждали отдавна, ще ви създаде проблеми, говорейки зад гърбът ви. Просто ви завиждат и се опитват да ви отстранят от поста ви. Уверете се, че сте изпълнили безупречно всичките си задачи днес, за да избегнете всякакви спорове и разногласия с шефовете ви.

Може да прогоните черните мисли свързани с финансовото ви състояние. Някои внезапни загуби могат да бъдат възстановени в краткосрочен план. Като цяло сте на прав път към финансовата стабилност. Звездите са на ваша страна, така че се възползвайте от този благоприятен период и направете необходимите инвестиции.

Козирог

Вероятно сте изнервени от това, че този, за когото сте отворили сърцето си, не ви отвръща със същите чувства, на които така се надявате. Може да не сте получили пълен отказ, но вероятно сте го изненадали и се чуди как да реагира. Просто бъдете търпеливи днес и се опитайте да сдържате емоциите си и да игнорирате страховете си.

Днес творческият ви потенциал ще се разгърне и ще генерирате велики идеи. Изберете една или две, които изглеждат наистина обещаващи и се опитайте да изработите план за реализирането им. Бъдете първи с вашата иновация, преди да ви изпреварят!

Ако работите като юрист, особено ако се занимавате с корпоративно право, вероятно ще откриете, че денят ви предлага големи финансови изненади. Може да получите обещание за чудесна нова възможност за работа, която е подходяща за вас. Тази оферта може да дойде чрез приятел. Използвайте това време за професионално развитие, за да направите още една стъпка към финансовите си цели.

Водолей

Очаквайте романтична изненада днес, може неочаквано ви поканят на среща. Отидете, защото ще си прекарате много добре и ще се чувствате прекрасно. Подгответе се с удобни обувки, защото тази срещаща ще бъде пълна със забавление и смях. Насладете се на това и си позволете да се забавлявате!

Игнорирайте вредните си навици днес. Не претупвайте ангажиментите си. В крайна сметка можете да отчуждите колегите и началниците си, което ще нанесе вреда за кариерата ви. Поддържайте фокуса върху целите си и най-важните задачи за деня, като поддържате добри професионални взаимоотношения.

Бъдете внимателни днес, защото неправилното съхранение на пари и ценности, може да ви създаде проблеми. Не проявявайте небрежност! Също така се погрижете за важните си документи.

Риби

Днес има вероятност от недоразумения с партньора ви, който ви е обидил и наранил. Вие обаче бързо ще се справите с тази ситуация и ще впечатлите партньора си с дипломатическите ви умения. Винаги се отнасяйте към половинката си с любов и разбиране. Вечерта ще бъде много по-добра от денят.

Време е да извадите всичките си козове, за да впечатлите началниците си. Ако се надявате да направите добро впечатление, дайте най-доброто от себе си. Има големи шансове да бъдете похвалени или повишени. Ако сте във върхова форма днес е много вероятно шефовете ви да обърнат внимание и ще бъдете в добра позиция да се възползвате скоро.

Тези от вас, които работят във финансовия сектор, може да открият, че днес нещата с инвестициите не вървят. Отклоняването от целите ви може да повлияе на кариерата ви. Това ще засегне и банковата ви  сметка, ако работите за комисионна или процент. Уверете се, че сте платили всички сметки, за да няма неприятни изненади. Мислете за бъдещето си!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.