Овен

Вашето лошо настроение ще избледнее днес, когато си спомните, че конфликтът е само моментно разсейване в контекста на вашите взаимоотношения като цяло. Любовта е търпелива и ще изчака, докато дойде времето за помирение.

Вибрациите през този ден: Предвестие за внезапни промени, подем и духовен възход; Вероятно предстои край на нещо и перспектива за ново начало; Подгответе се за нови действия, начинания и проекти; Ще действате под напора на освободена съзидателна енергия; Можете да получите необходимата помощ, подкрепа или съдействие; Очакват ви повишение, социално признание, трайност и постигане на по-голяма  стабилност;

Съвети от звездите: Проявявайте повече настоятелност, упорство и решимост в действията. Отстоявайте смело личните си позиции. Заемете се с ново начинание и бъдете по-решителни и напористи. Не забравяйте, че новите възможности винаги са по-добри от старите, дори когато са привидно неблагоприятни.    

Възможни неприятности: Предстоящи по-дребни или по-сериозни изпитания, неприятности, неуспехи или разочарования. Щастливите цветове за този ден: Бяло и жълто. Избягвайте синьо, черно и зелено.

Телец

Може да почувствате тръпнещо желание да обичате още по горещо любимите си днес, което може да е резултат от вътрешната ви радост, която изпитвате от връзката с вашият дух. Когато прегърнете партньорът си хора днес, ще споделите насладата от връзката си помежду си и духа, който ви обединява.

Вибрациите през този ден: Показател за преодоляване на прегради и излизане от объркана ситуация; Това можете да постигнете с повече упоритост, сила и устойчивост, които да противопоставите на неблагоприятните влияния; Ще се наложи да проявите твърдост и предприемчивост в условия на атаки, отбрана, защита, сблъсъци, конфликти; Очаква ви фаза на временно бездействие и пасивност, на скъсване, прекъсване, раздяла, край на нещо и възможност за ново начало;

Съвети от звездите: Спрете и премислите всичко, което ви е довело дотук - пред прага на новия етап. Открийте общото и различното, онова,  което свързва и разделя нещата. Освободете се от миналото и преодолейте вътрешните прегради в себе си. Така по-уверени, силни и спокойни ще можете да продължите напред.    

Възможни неприятности: Не трябва да се поддавате на прибързани действия или решения, защото емоциите могат да доведат до неприятни последствия.

Щастливите цветове за този ден: Розово, бяло и зелено. Избягвайте жълто и червено.

Близнаци

Вероятно днес ще бъдете с радостно и оптимистично настроение, което искате да споделите с любимите си хора. Възможно е да осъзнаете, че има толкова много неща, за които сте благодарни на съдбата, и ще виждате всичко, което съществува около вас, като празник на възвишеността.

Вибрациите през този ден: Отговорът предвещава край на период на несигурност и изпитания; Предстои успешен финал, постижение и промяна към добро; Перспективите са свързани с придобивка, обогатяване и печалба. Очакват ви радост, хармония и приятни емоции; Вероятно ще осъществите съкровена цел или желание; Ще изпитате удовлетворение и задоволство от постигнатото. Имате повод за заслужена гордост и самоуважение; 

Съвети от звездите: Действате разумно и се възползвайте от своите качества и способности. Бъдете внимателни и предпазливи, особено при срещи, посещения, контакти или случайни сблъсъци с по-възрастни или влиятелни хора.    

Възможни неприятности: Резултати от напразни усилия, пречки, ограничения и неразбиране от страна на околните. Прекъсване на връзки или отношения - в личен или делови план.

Щастливите цветове за този ден: Жълто, зелено, розово и бяло. Избягвайте синьо и червено.

Рак

Представете си, че думите ви се наслояват върху любимия ви човек, можете да си представите и да ги държите в пространство на пълна и безусловна любов. Свързването на нашите чувства и комплименти обаче не само потвърждава това, което имаме да кажем, но и потвърждава, че подкрепата, която даваме, е чиста и истинска, позволявайки на нашата любов и нежност да текат много по-свободно. Каква възвишеност!

Вибрациите през този ден: Предстои да вземете правилно решение; Ще трябва да направите избор и да изразите своето мнение; Духовни търсения и познания биха ви посочили скрити истини и значения; Ще постигнете яснота по отношение на ситуация или проблем;  Може да се ползвате от протекция и защитеност; Нещата ще се уравновесят и ще последва равномерно, циклично развитие;  Вероятно ще преодолеете ограниченията, ще постигнете целите и желанията си; Ще се обедините с някого и/или ще постигнете успешна договореност по определен въпрос; Очаква ви повече движение, пътуване или пътешествие;

Съвети от звездите: Постарайте се да видите нещата в дълбочина, бъдете умерени в действията и преценките си. Доверявайте се повече на  опита и на вътрешния си глас.

Възможни неприятности: Вероятност от конфликт, неразбирателство или разрив в лични или делови отношения. Бъдете особено внимателни и тактични във взаимоотношенията с близките и околните. Последствията могат да бъдат необратими.

Щастливите цветове за този ден: Бяло, сиво, сребристо и кремаво. Избягвайте всички тъмни цветове.

Лъв

Може би ще изпитате силно желание да се доближите до някого, когото обичате, което би ви поставило в едно по-любящо настроение днес. Сигурно сте готови да се потопите по-дълбоко в това, което ви свързва един с друг, за да разкриете вашите истински емоции. Позволявайки си да се отвориш във вашата връзка днес, вие ще създадете по-голямо разбиране и ще укрепите връзките между вас.

Вибрациите през този ден: Предстои ви да направите откритие, да изясните ситуация, да разсеете несигурност или съмнение; Преди сте се чувствали неуверени или сте били в трудна ситуация, но сега нещата се изясняват и най-вероятно ще се окажете в центъра на събитията; Ще осъзнаете важна истина, ще проникнете в същината на обстоятелствата, ще стигнете до вярно заключение; Ентусиазирани и ще започнете по-мели действия, с ясна мисъл и изострена интуиция; Предстои ви духовно израстване; То може да бъде под формата на съзидателна/творческа работа, обучение, стаж, курс, преквалификация, натрупване на опит и познание; 

Съвети от звездите: Открийте какво е нужно да промените в живота си и го направете - сега е подходящия момент. Проявете повече практицизъм и аналитизъм в действията и решенията си.

Възможни неприятности: Влошаване на положението, ситуацията или взаимоотношенията на ниво работа, брак или партньорство. В този случай съветът е да не се поддавате на инерция, стари навици, контакти и отношения.

Щастливите цветове за този ден: Зелено, светло жълто и бяло. Избягвайте отбягвайте червеният цвят.

Дева

Вероятно ще оставите чувствата си да долетят до любимият човек, носейки щастие и много любов. Какво по-дълбоко ниво от това -  да вложите смисъл в изразите на нежност днес.

Вибрациите през този ден: Предвидете възможност за обвързване, сключване на договор, сделка или споразумение; Предстои да вземете, да дадете или да направите равностойна замяна; Можете да се възползвате от обстоятелствата, времето и условията;  Ще обедините силите си с някого или ще участвате в съвместна дейност; Очаквайте да станете обект на щедрост, съчувствие, грижи, доверие и любов; Ще направите или ще получите  подарък, дарение или обезщетение.

Съвети от звездите: Действайте всеотдайно и ще имате повод за повече самоуважение. Възползвайте се разумно от предоставената ви свобода и благоприятни възможности. Използвайте времето си пълноценно и давайте повече, за да получите повече.  

Възможни неприятности: Главозамайване, губене на време и пари, неочаквано огорчение и неприятни новини в работата си.

Щастливите цветове за този ден: Златисто, лилаво и оранжево. Избягвайте бледите цветове.

Везни

Отваряйки себе си чрез силата на вдъхновението, ще ви позволи да намерите златната хармония във вашите отношения днес. Хармонията в личните ви отношения може да е важна за вас и това може да ви улесни по-лесно да се съгласите с партньорът си приз този ден.

Вибрациите през този ден: Предстои ви освобождаване на блокирана енергия и естественото й приложение в живота; Това може да означава съзидателна, интелектуална насоченост на целите/проектите и изяви на творческа мисъл; Перспектива за успешна реализация, нови идеи, общуване и вдъхновение; Бъдете в унисон с добрите възможности и проявявайте повече гъвкавост, упоритост, разум и предвидливост; В личен план се надявайте на семейно единство и разбирателство; Очаквайте новина, съобщение, послание или знак, дар, подарък, дарение или наследство;

Съвети от звездите: Възползвайте се от благоприятния период. Бъдете по-уверени в себе си и подобрете мнението или отношението си спрямо околните.

Възможни неприятности: Настъпващ  кризисен етап на неяснота и пречистване, на съмнения и колебания преди началото на по - щастлив период.

Щастливите цветове за този ден: Светло синьо,бяло и всички ярки цветове. Избягвайте тъмно червено.

Скорпион

Вероятно странно желание ще ви подбуди,  да си осигурите чувство за хармония между вас и партньорът. Също така, може би да е резултат от стремежът да избегнете евентуални конфликти. Истинското разбиране във всяка връзка идва от откритост и възприемчивост към нуждите на любимите хора.

Вибрациите през този ден: Перспектива за неблагоприятно развитие,  разрив, предизвикателства и негативен обрат; Външни негативни влияния, поучителен неуспех, безвъзвратна промяна, пречистване; Привидни истини или двойственост на обстоятелства и събития; Възможност за изход и освобождаване от неблагоприятни условия и възстановяване на равновесието; Ще натрупате полезен опит и познания,  ще  откриете нови творчески и съзидателни стимули.

Съвети от звездите: Не се стремете към победа на всяка цена, защото ситуацията е извън вашите възможности и контрол. Старайте се предпазливо и постепенно да се освобождавате от нежеланите влияния или ограничения. Така по-лесно ще разчистите пътя към желаните промени.

Възможни неприятности: Допускане на неволни грешки, апатия, загуба на парични средства, болки в ставите.

Щастливите цветове за този ден: Червените, белите, оранжевият, жълтият и шоколадовите цветове. Бъдете особено внимателни към сини и зелените тонове.

Стрелец

Съзнателното изпращане на красотата, която е във вас, към близки и любими хората, ще бъде силно изразена.  Подарете една усмивка днес и вашият чар ще бъде използван по най -пълноценният начин.

Вибрациите през този ден: Бъдете готови за фактори, събития и ситуации, които ще наложат промяна в плановете ви; Очакват ви ситуации на противоречия, подчиненост и ограничения, поучителен житейски урок, преодоляване на препятствия и придобиване на нов опит; Предстои да се сблъскате със наложени задължения, потребности, натиск и дори с принуда; Ще се чувствате потиснати, а енергията ще идва на приливи и отливи; Обстоятелствата ще изискват да привеждате доводи и да убеждавате някого за нещо; Инстинкта ви  за самосъхранение ще ви пази от неразумни действия, въпреки вътрешното ви несъгласие и стремеж към неподчинение;

Съвети от звездите: Опитайте се да преодолеете кризата с търпение и постоянство. Така бихте постигнали онова, което на пръв поглед ви изглежда невъзможно.  Действайте самостоятелно, деловито и предпазливо - така ще превърнете слабостта в разумна сила. Не се отчайвайте, защото това е само етап на пречистване преди по-успешен период.  

Възможни неприятности: Влияние на мрачни мисли и песимизъм, процес на пречистване и вътрешни трансформации. Овладейте емоциите или озлоблението и поддържайте твърдо вярата си в новото начало.

Щастливите цветове за този: Тъмно жълто и оранжево, кремаво и зелено. Избягвайте светло синьото.

Козирог

Вероятно ще откриете, че ако нямате все още брак, ще срещнете някой, който е интересен и привлекателен. Може би ще бъде гост от друго населено място или от чужбина, някой, когото никога преди не сте виждали. Тъй като търсите най-доброто за вас, защо да не се възползвате от една такава желана „случайност“?

Вибрациите през този ден:  Въпроси  свързани  с трудна ситуация, с безсилие и липса на подкрепа;  Въпреки своята всеотдайност и готовност за саможертва може да доведе до неуспех, отчуждение, студенина и сблъсък с чужда враждебност; препятствия, застой, уединение и самота;  Предстои  известно забавяне или отсрочка в определено начинание;  Ще се наложи да прекъснете, да отложите или да изчакате нещо;

Съвети от звездите: Овладейте нетърпението и емоциите си. В момента се намирате в ситуация, чиито истински смисъл едва ли сте в състояние да разберете сега. Не се опитвайте да се налагате по никакъв повод. Понастоящем сте твърде далеч от успеха и не можете да разчитате на външна помощ.

Възможни неприятности: Не изпълнени обещания, влизане в сериозен заем, болки в очите и коремната област, стрес.

Щастливите цветове за този: Тъмнокафяво и тъмнозелено, черно и аметистово лилаво. Избягвайте синьо, черно и зелено.

Водолей

Чувствата на самота вероятно ще ви преследват днес. Биха ви убедили, че сте сами на този свят, ако не сте внимателни да ги разсеете.  Търсете близостта на близки и приятели, това може да ви помогне да преодолеете пропастта, която съществува между вас и партньорът. Един добронамерен контакт - кратък разговор, би могъл да възстанови връзката ви.

Вибрациите през този ден:  Вибрацията през този ден е свързана с реализиране на цел или идея, с награда за труда, с благополучие и задоволство от постигнатото; Ще осъзнаете смисъла на минали фактори и събития; Ще проявите сила на духа, гъвкавост, решителност и смелост; След фазата на очакване или изчакване ще последва повратен етап с благоприятен изход и добра промяна; Предстои ви период на постепенно развитие, растеж и постигане на равновесие; Ще имате добри възможности за издигане в духовната сфера. Ще насочите енергията си в правилната посока и ще постигнете успешни резултати; 

Съвети от звездите: Успехът е пред вас, но не бързайте в очакване на непосредствен резултат. Семето е засадено и покълва, а вие трябва само да го опазите.

Възможни неприятности: Отпадналост, проблеми с електро уредите, нерешителност, болки в гръбнака, сцени на ревност.  

Щастливите цветове за този: Светло синьо, лилаво и всички светли тонове. Избягвайте тъмно синьо и зелено. 

Риби

Вероятно днес можете да използвате чувствата си за страст, за да бъдете благодарни на обичаните от вас хора, които имате в живота си. Изразяването на благодарността си,може да укрепи връзката, която ви свързва заедно любимият човек.

Вибрациите през този ден:  Предвещават нов етап на развитие, свързан с нови фактори, възможности и условия; Добре е в действията ви да има приемственост и последователност; Предстои ви период на повишена енергия, предприемчивост и личностна реализация; Ще направите откритие и ще станете участник в процес на трансформация и промяна; Изява на лични умения, лидерски способности, управление на хора и/или ресурси;

Съвети от звездите: Действайте с постоянство и непоколебимост. Бъдете по-настойчиви, търпеливи и издръжливи. В изпитанията докажете своята воля, целенасоченост и предвидливост, преодолявайки съмненията си. Освободете своите вътрешни сили и енергия.

Възможни неприятности: Конфликти в семейството, недостиг на парични средства за важни покупки, болки в рамената област, липса на късмет.

Щастливите цветове за този: Жълто, оранжево и  розово.  Избягвайте черни и тъмни цветове както и лъскавите тонове.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.