Потрошена кола с липсваща задна гума стои зарязана пред ОУ "Душо Хаджидеков" в центъра на Пловдив. Автомобилът е „паркиран” там от няколко дни, точно пред входа на учебното заведение, но за момента няма никаква информация как и защо се е озовал там. Предвид липсващото задно колело се предполага, че е бил оставен от платформа.

Комичното в случая е, че собственикът дори е получил „оферта” за продажба на автомобила си, като в предложението е включено и извозването му.

Изкупувам коли за части със собствен превоз”, е написано на бележка, прилежно оставена под чистачката на предното панорамно стъкло. Бъдещият купувач на колата е оставил и телефонен номер, но за момента явно собственикът не е заинтересован.

Гледката много напомня на друг подобен случай от началото на месец юни 2022 години.

Пикап с четири помлени джанти и спукани гуми стои трети ден до ОУ "Душо Хаджидеков"Возилото е с канадски номера, оказа се, че е участвало в пътен инцидент на Водната палата

Тогава пикап с четири спукани гуми, помлени джанти и видимо ударен беше зарязан по същия начин на същото място, като прекара там близо десет дни. Пикапът беше с канадки регистрационни табели, като стана ясно, че шофьорът е самокатастрофирал няколко дни по-рано, навлизайки в шадравана на Водната палата.

Тогава, след малко повече от седмица престой, пикапът беше премахнат от ул. „Богомил”.

Колко време ще остане тойотата, без задна гума, предстои да разберем.