Пикап с четири спукани гуми, помлени джанти и видимо ударен, е паркиран пред ОУ "Душо Хаджидеков" в центъра на Пловдив. Пловдивчани твърдят, че луксозното возило е там от няколко дни. 

Возилото е с канадски номер от най-западната провинция Британска Колумбия. Колата е паркирана точно до двора на училището, а номерата ѝ продължават да са на нея. 

Видът му поразително напомня на този на пикапа на Андре Токев, който след солидна употреба на алкохол се качи на колата си, спука всички гуми и продължавайки да кара изпотроши джантите си. Шеф готвачът беше хванат от полицаи, а след това осъден на ефективен затвор. 

В този случай обаче шофьорът е самокатастрофирал, навлизайки в шадравана на Водната палата. Инцидентът е станал през нощта на 3 срещу 4 юни. Според информация от МВР водачът не е бил под въздействие на алкохол или наркотици, по случая е взето административно отношение. Най-вероятно е загубил контрол върху превозното средство. 

Колата е била вдигната от мястото на катастрофата от платформа и е била оставена на ул. "Богомил", където продължава да се намира и към днешна дата.