Пловдивските общински съветници пробваха да забогатеят по лесен начин, след като направиха масово търкане на лотарийни билети в залата на местния парламент, видя репортер на TrafficNews.bg

По-голямата част от законотворците грабнаха монетите и започнаха нетърпеливо да търсят знаците, които биха им донесели бързи пари. Дали някой е ударил голяма печалба, или късметът не се е усмихнал на никого не стана ясно, поне от реакциите им в заседателната зала.

Билетчетата бяха подарък то общинския съветник от ГЕРБ Атанас Узунов, по случай рождения си ден. Бившият рефер е шеф на спортния тотализатор под тепетата, който бе решил да изненада по екстравагантен начин своите колеги. Освен билетчетата, всеки получи и 50-грамово патронче с шотландско уиски.

Търкането на билетите не мина и без скандал. Репортер на „Господари на ефира”, който прави репортаж за КОЦ – Пловдив, заяви, че го е срам от действията на общинските съветници.

Директорът на ВиК и общински съветник от ГЕРБ Спартак Николов отвърна, че няма нищо срамно, тъй като с тези билети се подпомага българския спорт, тъй като това е истинското тото, а не частните лотарийни игри.

Какво правиха общинарите на  миналата сесия – може да видите ТУК

Ех, общинар в Пловдив да си: 1 час работа, 300 лева хонорар и 15-годишно уиски СНИМКИ

 

 

Благовест Андонов, TrafficNews.bg

Още новини ТУК