Огромна дупка в Кючука взе поредната си  жертва, сигнализира читател на TrafficNews.bg.

Пловдивчанин пътувал по булевард "Александър Стамболийски", но попаднал в дълбок  кратер. Дупката приличала на локва след проливния дъжд, а водачът разбрал колко е дълбока, едва когато влязъл в нея. Гумата се пръснала, а джантата се изкривила. Инцидентът блокира натоварения булевард и предизвика километрична опашка, увери се и наш репортер на място. 

Пловдивчанинът запретнал ръкави, запасил се със здрави нерви и започнал да си сменя сам разпраната гума.

Равносметката от случая – непочистени канавки и незапълнени дупки са причината този мъж да не се прибере навреме от работа и да бръкне дълбоко в джоба си за нова гума. 

Само преди седмица в TrafficNews.bg ви показахме как дупка в центъра на Пловдив предизвика главоболие на пловдивчанката Евелина Станчева. 

Заради ямата колата е с разбит преден мост. Според служител от "Пътна помощ" заради пропадането в дупката има и счупен шарнир.

Колата не е движение, а ремонтът вероятно ще струва скъпо на семейството.

Още за инцидента и коментара на Евелина може да видите ТУК


Благодарим за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg