Поръчково „Ауди” S8, собственост на основателя на групировката СИК Младен Михалев-Маджо бе откраднато. Това стана причина популярният автокрадец Иван Янински-Шумахера да се предаде сам в полицията.

Преди десетина дни Шумахера, който е най-добрия, но и най-наглия автокрадец в София и страната, посегнал на паркираната в центъра на София лимузина.

Крадецът блокирал алармата със специална тапа, с тирбушон разбил ключалката и изпоолзвал скъпа джаджа, за да запали автомобила.

Шумахера оставил аудито в един от гаражите си в София. Бандитът има над 20 и там крие различните коли. Искал да я продаде в чужбина, както често прави. Не предвидил обаче, че колата е собственост на основателя на СИК Маджо и бързо се предал в полицията, пише 24 часа. Самият силов бос също разбрал кой е бандитът, свил колата му.

Автокрадецът бе издирван от МВР от началото на годината за старо дело. Янински е ученик на друга легенда в автокражбите - Радослав Цукровски – Чичо Цък. И той, като протежето си, налиташе само на луксозни коли. Янински е смятан за най-добрия в задигането на аудита. Съперничи му единствен Светослав Петков - Лъвицата, но той предпочита джиповете "Рейндж Роувър".

Още новини ТУК

TNS.bg