Има вероятност финалът за Купата на България между Ботев и Лудогорец да се играе на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Любопитно е, че днес не излезе никаква информация от ПФЛ нито за билети, нито за организацията за двубоя, а до финала остава точно една седмица. 

Очаква се утре да има решение по този въпрос. 

Припомняме, че финалът е на 15 май на националния стадион "Васил Левски" в София и първоначално от Ботев поискаха финалът да е на Колежа още преди полуфиналите с ЦСКА, но това беше отказано. Сега обаче предвид, че Лудогорец няма да има голяма фенска маса за финала има вероятност мачът да бъде в Пловдив. 

Последната дума ще има Професионалната футболна лига, която организира двубоя, а най-вероятно утре вече от ПФЛ трябва да излязат с официално решение и да бъдат пуснати билетите в продажба.

„Разбира се, бихме искали финалът за Купата на България да се играе в Пловдив, а не в София. Не знам нищо по въпроса, но ще бъде най-добре за българския футбол, ако финалът за Купата се играе в Пловдив, а този за Суперкупата в Разград“, заяви Платек пред Спортал.