ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК

22-годишната Нона Славова от Пловдив, която беше залята с блажна боя от бившия си приятел, продължава да получава заплахи, разказа самата тя пред TrafficNews.bg. Момичето твърди, че е получила и няколко предложения да оттегли жалбата си в полицията, като в замяна са й предлагали пари. Как се справя тя два месеца след травмата ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО ТУК

На 24 юли тази година приятелят на Нона – Петър Бакалски заедно с Георги Косев с прякор Зомбито я заливат с три литра блажна боя. Трето момче – Георги Туджаров -Жабата запечатва на клип грозната сцена.

„Момчето явно ме е обичало много, приключих отношенията си с него и той реши, че трябва да ми отмъсти по най-грозния начин, като ми застраши здравето и живота и съм имала късмет, че е имало хора около мен, защото абсолютно всички бяха на мнение, че това е адски сериозно и можеше да се стигне до фатален край.”, разказа пред TrafficNews.bg Нона Славова.
След заливането с боя, Нона влиза в болница. Получава първа степен на изгаряне, увреждане на ретината, като сега има намалено зрение.

„Болки в корема, главата, боя в очите, ушите, нагълтах се дори с боя – беше страшно”, казва още младото момиче.
Трите момчета са с мярка „домашен арест”, въпреки това продължават да излизат от дома си, твърди Нона. Предложени са й 4000 лева, за да оттегли жалбата от полицията, но след нейния отказ, заплахите продължават.

„Много заплахи от сорта – ще ти се случат нещо лошо, ще те намерим, обаждат ми се непознати номера, мълчат ми по телефона. Изпращаха ми и хора, които ми предлагаха пари, за да си оттегля жалбата”, казва още потърпевшата.
Нона се надява са справедлив процес срещу момчетата.

„За милиони няма закони, а за кокошка няма прошка. Всичко в България е шуробаджанащина. Хора, които имат връзки и възможности – им се разминава много лесно, а хора, които няма как да си помогнат – за тях законите са много сурови”, твърди момичето от Пловдив.

В момента Нона се грижи за онкоблония си баща. Заради заплахите, тя е подала жалба в прокуратурата.

ВИЖТЕ ОЩЕ ВЪВ ВИДЕОТО ТУК

TrafficNews.bg 

Историята на Нона прочетете ТУК