Двама от най-обичаните фолкпевци идват тази седмица под тепетата. Специално за пловдивчани Фики Стораро и Джордан ще изпълни хитовете си в най-греховното заведение- 7 Sins! Купонът в клуба започва още от четвъртък с “Ladies Night”, дамите ще могат да разгреят преди уикенда с безплатни питета и много изненади.

В петък вечер на сцената на заведението ще се качи Джордан. Певецът нашумя през последните години с много хитове, като през 2016-а предизивика фурор по дискотеките с песента си – „На колене“, след това записа и парчето с Теди Александрова –„Спирам те“ и с дивата Деси Слава „Златото ми“.

Джордан е популярен и с дуета си с манекенката – Моника Валериева, която дебютира на музикалната сцена със съвместното им парче „Всичко с теб“. На участията си певецът експериментира с различни стилове и успява да нажежи на макс градуса на купона.

Седмицата ще продължи с още едно горещо предложене и това е Фики Стораро, който идва в Пловдив по специална покана на 7 Sins в събота вечер! На последното си участие той успя да препълни клуба!

Наследникът на човека глас определено знае как да направи купон до зори!Фики има не един хит и също като Джорадан, радва феновете си с дуетни песни.

Той направи страхотно парче с Галена – песента „Кой“, която седмици наред оглавяваше музикалните класации и дори набра слава в чужбина. В последните месеци Фики записа и още една песен с Галена и това е „С друг ме бъркаш“, която ще изпълни за посетителите в 7 Sins!

Предстои луд купон, който ще продължи до малките часове на нощта!

Ето и снимки от последното участие на Фики Стораро в клуб 7 Sins

Снимка на 7 Sins.

Снимка на 7 Sins.

Снимка на 7 Sins.

Снимка на 7 Sins.

Снимка на 7 Sins.

Снимка на 7 Sins.

Снимка на 7 Sins.

Снимка на 7 Sins.