Организаторите на Sofia fashion week повериха бекстейджа на най-голямото модно събитие у нас на Christian of Roma. 12 стилиста на най-голямата козметична компания в България всеки ден ще се грижат за безупречната визия на всички между 40 и 80 модела, които излизат на подиума. На дебюта миналата година екипът се справи блестящо, като главната роля беше поверена на Александър Филипов. Тази година отново той ще ръководи стилистите.

„Италианските ни партньори от Alfaparf Milano, които са лидер на пазара в Италия, партнират на Milano fashion week. Ние сме последователни в нашата дейност и затова също сме партньори на най-значимото модно събитие у нас - Sofia fashion week”, коментира собственикът на Christian of Roma Елена Кристиано.

Събитието се провежда седмица преди Италианския фестивал на прическата и красотата, който организира компанията и това дава възможност за подготовка на публиката за това, което я очаква. Тази година Alfaparf Milano подготвя големи изненади, които ще бъдат показани на фестивала. В палата 2 на Международния панаир в Пловдив ще бъде анонсиран хитът тази година – неоновите цветове, с помощта на които прическите могат да светят.

Ето и снимки от миналогодишното шоу на сцената на Sofia fashion week: