С наздравици, поздрави цяла вечер и много гости диджей Дамян отпразнува своя 42-годишен рожден ден!  С над 20 гости започна празничната вечер на музиканта, който от години вече живее в Пловдив.
По-късно празненството се пренесло в най-оборотната дискотека в града Галакси, където отново цяла вечер сипели поздрави за рожденика от диджейския пулт.      

Повечето от гостите на Дамян бяха все познати от нощните заведения, като диджея на бившата дискотека Инфи - Били. Айса, Бадема, Толумбата, братът на Дамян, който преподава в един от пловдивските колежи, Илин Савов и жена му също бяха част от гостите на рожденика. 

"Първо искам да благодаря на абсолютно всички, които ме уважихте. Поканил съм точно тези хора и Ви благодаря, че се отзовахте за поканата.", с тези думи диджей Дамян приветства своите гости. След като поименно спомена почти всички присъстващи на масата Ваня веднага саркастично го скастри: "Ти много делово, бе Муци.. Дай по...".  Вижте какво още сподели Дамян пред своите приятели:   

 Празненството послучай празника на Дамян започнало още в ранния следобед, където диджей Дамян бе забелязан в "Ескейп" в компанията на певицата Ани Хоанг и нейната половинка продуцента Люси.

Честитките по случай празника валяли буквално цял ден. Дамян не забрави да пусне и част от подаръците за празника, както и пожеланията на дъщеря му. „Продължавай да правиш все такива мазни кючеци, за да има на какво да танцуваме” бе само едно от нещата, които отрочето му му пожела. Вижте цялото послание към певеца:

След наздравицата вечерта преминала в бурен купон, който продължил до сутринта:

 

 

 

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg