Звездата на гръцката музика Василис Карас пристига в Пловдив за концерта си в Bushido Club на 21 юни, петък.

За престоя си под тепетата, легендарният изпълнител е избрал луксозния четиризвезден хотел Парк и СПА Хотел Марково.

За своите две нощувки, той ще отседне в новите делукс стаи на комплекса, от които се открива спираща дъха гледка към впечатляващите Родопи или внушителната панорама на целия Пловдив.

Освен, че ще може да се възползва от всички удобства, които предлага Парк и СПА Хотел Марково, Василис Карас ще се зареди и със сили и енергия от планинския въздух за голямата вечер в Bushido Club.  

Старт на грандиозния концерт ще бъде даден в 22:30 часа, а клубът ще се превърне в истински бузуки бар, където ще звучат неостаряващи хитове, изпълнени от Карас и бенд на живо, а върху сцената ще се леят хиляди карамфили.

Василис Карас е най-голямата гръцка звезда в света, известен с характерния си дълбок глас и любовната лирика в текстовете си. Той няколко пъти е идвал в Пловдив, като последното му гостуване под тепетата беше преди 2 години.

Изненадите, които готви за своите посетители Bushido Club не свършват до тук! Още на следващия ден, в събота вечер, ще имате възможността да изживеете най-блестящия ден в годината, изпълнен с чар и шампанско. Вдигнете световния тост на 22 Юни и прекарайте своя Moët Grand Day – ден на бляскави празненства по цялото земно кълбо, с чаша Moët & Chandon в ръка. Ще бъде незабравимо.

Всички, избрали да купонясват в останалите два клуба Planeta Payner Club by Onyx и W Garden, локализирани в най-големия парти комплекс в България - 5points.bg, също няма да скучаят.

Вижте звездната програма:

Софи Маринова и Теди Александрова в Planeta Payner Club by Onyx

В петък, на 21 юни, на сцената на клуба излиза жената глас Софи Марнова, а звездата на Пайнер Теди Александрова ще взриви публиката в събота вечер – 22 юни.

100 кила и диджей  Таркан в W Garden

Любимецът на пловдивчани – рапърът 100 кила, ще излезе под светлините на прожекторите в W Garden в петък вечер, а незаменима парти атмосфера ще създаде Диджей Таркан, който ще застане зад пулта в събота.