Летни емоции, плажове, коктейли, море…

Да, искаме всичко и по много. Отпуската е кратка, а морето далече, но няма значение. Прекрасният оазис край Пловдив, със страхотен просторен басейн и куп удобства, е също толкова привлекателна дестинация, колкото и морското крайбрежие. Специално за всички свои фенове Парк и СПА Хотел Марково продължава с нова лятна ИГРА за любителите на прекрасните гледки и слънчевите дни.

Всяка седмица от комплекса ще раздават 5 безплатни ваучера за двама за достъп до външния басейн, а на 19 септември един от участниците, изпратил селфи от външния басейн на комплекса, ще спечели специалната награда – нощувка за двама в Парк и СПА Хотел Марково. Да, наградите са за двама, защото какво е ден край басейна или СПА вечер, ако не е споделен с приятна компания.

За да участвате, трябва да изпълните само две лесни условия:

Харесайте и коментирайте публикацията с правилата на играта във фейсбук страницата Park & Spa Hotel Markovo.

СПЕЦИАЛНА ИГРА: Тези от вас, които коментират със СНИМКА на себе си или свой близък от външния басейн на Парк и СПА хотел Марково, освен за петте безплатни двойни билета, ще участват и за специалната награда – нощувка за двама в Парк и СПА Хотел Марково!

Всяка сряда след старта на играта ще бъде правено теглене измежду всички участници. Петимата щастливци, които получават седмична награда – ваучер за безплатен вход за двама за достъп до външния басейн на комплекса, ще бъдат обявявани на фейсбук страницата Park & Spa Hotel Markovo.

Процедура за получаване на наградите:

Името на спечелилия голямата награда – нощувка за двама в Парк и СПА Хотел Марково, ще бъде обявено на 19 септември 2018 година, когато ще бъде изтеглен жребий с имената на всички участници, направили и изпратили селфита в периода 23.08.2018 година – 19.09.2018 година. Така нощувката за двама ще отиде при най-големия фен на комплекса.

Името на късметлията ще бъде публикувано в новинарския сайт TrafficNews.bg вечерта на 19 септември 2018 година или във фейсбук страницата Park & Spa Hotel Markovo.

Датите на начало на седмичните игри – 23 и 30 август и 6 и 13 септември.

Датите на седмичните тегления ще бъдат – 29 август и 5, 12 и 19 септември.

Обстановката в комплекса се допълна напълно и от тропическата растителност, прекрасната гледка към града на седемте тепета и лекия полъх на вятъра, който създава приятно усещане на всички решили да събират тен в горещите дни. 

За гостите на хотела е на разположение и лоби бар, който изкушава с разнообразно меню и цяла палитра от цветни коктейли. Удобно разположен до входа, той приветства топло посетителите на Парк и СПА Хотел Марково. 

Докато се припичате край басейна, може да се разхладите с ледено "Мохито", специалния "Коктейл Марково", "Секс на плажа", "Маргарита" и още куп свежи напитки, забъркани от златните ръце на барманите в хотела.

Голям е изборът и от безалкохолни напитки. Всеки посетител може да започне утрото си с ароматна чаша кафе, капучино или ледено фрапе. За тонус и енергия лоби барът предлага и прясно изстискани плодови сокове и различни по вид домашни лимонади. 

През лятото е време да минем на по-свежи храни, които да ни заредят с витамини, а и да ни вталят. Затова ви предлагаме да стартирате храненето със свежи салати. В менюто на Парк и СПА Хотел Марково може да намерите богат избор и да си поръчате някое от интересните предложения, сред които: "Гръцка салата", салата "Капрезе" с белени домати, прясна моцарела, домашно песто и кедрови ядки. Ако сте фенове на морските дарове пък, заложете на салата "Морски дар" с микс от зелени салата, октопод, калмари и скариди. 

По-гладните от вас може да похапнат и още куп вкуснотии, които предлага менюто към лоби бара. Бургери с крехко месо, няколко вида "Клуб сандвич", принцеси, пилешки хапки и хрупкави катрофи със сирене изкушават всички със своя неповторим вкус и аромат. От хотела са помислили и за тези от вас, които са вегетарианци. Те могат да си поръчат не по-малко вкусните вегетариански бургери и сандвичи.

*За да е валидна регистрацията за участие, тя трябва да е извършена в периода на провеждане на Играта.

*Организаторът си запазва правото да преустанови играта по всяко време.

Организаторът има неотменимото право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това на страницата си във Facebook, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи не се дължи компенсация на Участниците.

Организаторът не носи отговорност за прекратяване на играта или за недоставени награди поради форсмажорни обстоятелства.

*Всеки Участник чрез публикуването на своята снимка/снимки по начина описан в настоящите правила, дава доброволно съгласието си Организаторът да съхранява и използва за целите на Играта личните данни, които Участникът е предоставил, съгласно Закона за защита на личните данни.