Вечер, изпълнена със заразителен смях и чист хумор ни очаква в началото на месец март, само на 2 км от Пловдив. На гости на популярния "Парк и СПА Хотел Марково" за Националния празник на България 3 март ще бъдат майсторите на скеча от група "Тутурутка", които обещават вечер, изпълнена с много емоции и веселие за гостите на комплекса. 

На връх най-българския празник, шоумените ще представят уникалния си комедиен спектакъл "Смях до дупка", който включва скечове, песни, стенд-ъп комеди, буфосинхронади и анимация с публиката. Това ще се случи в ресторанта към комплекса, пленяващ с панорамна гледка към тепетата на Пловдив - Belle Vue. В празничната програма участие ще вземат и популярен танцов ансамбъл, които ще добавят доза колорит на вечерта с български народни танци.

За да бъде празника още по-невероятен, от Парк и СПА хотел Марково са подготвили и неустоими ПРОМОЦИОНАЛНИ пакетиНе пропускайте да се възползвате и от отстъпките за ранни записвания, а своята резервация направете не по-късно от 16 февруари.

ПРОМО пакетът за 3 март, за 2 или 3 нощувки, включва закуски и вечери на изключително богата блок маса, празнична програма на 3 март с група "Тутурутка" и танцов ансамбъл, ползването на СПА център, който включва два вътрешни басейна (32°C и 36°C ), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес. И още безплатно ползване на детски кът, където усмихнати аниматори са подготвили празнична програма и за най-малките гости на комплекса.

Центърът разполага още със Солна стая и над 30 СПА терапии и масажи, които може да опитате срещу допълнително заплащане. Такива са класическата турска баня, позната повече като Хамам, която се изпълнява по древен обичай. Терапиите с вулканични камъни, терапии с глина, с шоколад, кафе или етерични масла. Една от най-интересните терапии е „Тайната на гейшите“, при която се работи единствено с натурални оризови продукти.

ПРОМО оферти очакват и всички гости на хотела за Международния ден на жената 08 март, когато в ресторант Belle Vue към "Парк и СПА Хотел Марково" своя лайф концерт ще изнесе уникалният изпълнител Орлин Павлов. 

Направете своята резервация не по-късно от 16 февруари и се възползвайте от отстъпките за ранни записвания!

Най-добрият семеен СПА хотел за 2019 година дава и преференциални цени на своите гости, решили да си подарят разходка с лимузината на "Парк и СПА Хотел Марково" из града на седемте тепета. Луксозният автомобил Chrysler 300 C е класно решение за вашите специални поводи, романтична разходка с половинката или просто за забавление!

Спонсорирана публикация.