Лудогорец U17 си тръгна с точка от гостуването на лидера във временното класиране на Елитната юношеска група до 17 години Ботев (Пловдив). В мача си от XVII кръг на първенството двата тима не си отбелязаха голове и завършиха 0 на 0. Вчерашният двубой се игра на изкуствения терен на базата в "Коматево" и бе изгледан от около 50 зрители.

След мача, елитната юношеска група до 17 години избра да нощува и да се отдаде на релакс след тежкия ден в луксозния и изцяло реновиран Парк и СПА Хотел Марково. Те отдъхнаха след натоварения ден в просторните и чисти стои на хотела, разположен само на 2 км от Пловдив.

На закуска, момчетата похапнаха в основния ресторант Belle Vue, който е с нова визия и тераса с невероятна панорамна гледка към града на тепетата. Въпреки огромния избор на вкусотии, които предлага менюто към ресторанта, юношите избраха да заложат на здравословното хранене и наблегнаха на овесените ядки, които бяха поставени на специално пригодена блок маса.

Парк и СПА Хотел Марково е идеален избор за спортните натури – оборудвана фитнес зала, тенис маса и невероятен СПА център с басейн с температура на водата 32 градуса са само част от разточителните удоволствия, с които разполага комплекса.

През летния сезон за тях ще работят и два тенис корта с глинена настилка.

Неслучайно, съвсем скоро мъжкият отбор на „Локомотив” също избра да ползва хотела за база.

"Смърфовете" се отдадоха на „аква фитнес” в басейна към хотела, който се проведе под ръководството на кондиционния треньор на Локомотив Михайло Шейкероски.