„Подложени сме на тормоз всяка вечер“, това написа пловдивчани, който живее в района на булевард „Източен“ по повод гонките, които не спират под тепетата. Среднощните състезание под тепетата не са тайни са никого, съобщавали сме неведнъж за това, но „състезателите“ нямат мира.

„Имам бебе и се буди поне веднъж вечер заради някой „състезател“. Невъзможно е спането на отворени прозорци. Невъзможен е целия този тормоз, ВСЯКО ЛЯТО, ВСЯКА ВЕЧЕР. Интересно ми, ако те бяха на мое място, как ли щяха да се чувстват.  Кой ще ни помогне да спим нормално?“, възмущава се нашият читател.

Припомняме, че по време на топлите нощи подобна практика въобще не е прецедент за пловдивските булеварди. Само преди дни до TrafficNews постъпиха сигнали от недоволни граждани, чието спокойствие бива брутално нарушавано от гонките на коли и мотори в кварталите Кючук Париж и Кършияка.

Снимка: Илюстративна

Тормоз в Пловдив! Гонки не оставят жители на Кършияка и Кючука да спят с месециБулеварди се превръщат в писта за нощни състезания между мощни возила